Mobil hírek 11 antennát kap a Realme GT Neo2

2021 szeptember 20

0

11 antennát kap a Realme GT Neo2

Reklám

Realme GT Neo2

Realme GT Neo2

Tudjuk, hogy a Realme szeptember 22-én új termékbemutatót tart. Az eseményen az OPPO bemutatja, az új Realme GT Neo2 mobiltelefont.
Bár ez nem egy felső kategóriás telefon, ettől függetlenül egy gémer telefonnal van dolgunk. Ezért teljesen logikus, hogy sok ehhez szükséges funkciót kapunk a telefonnal.

Szeptember 18-án, a Realme hivatalos Weibo csatornája  népszerűsítette, a közelgő Realme GT Neo2-t.

A gyártó, különböző plakátokon keresztül bejelentette, hogy a Realme GT Neo2 11 antennát kap, körben elhelyezve, a telefon minden oldalán. Ennek köszönhetően a készülék biztosítja, a 360 fokos jelátvitelt. Így függetlenül attól, hogy hogyan tartja a telefont, nem lesz jelvesztés.

Ez nagyszerű hír, a mobiljátékosoknak. De meg kell említeni azt is, hogy a hamarosan megjelenő Realme GT Neo2 olyan sportfunkciókat is tartalmaz, amelyek más zászlós- vagy zászlóshajónak titulált készülékeken találhatók.

Ez az okostelefon, Snapdragon 870 processzorral érkezik. Ez a lapkakészlet, a chipsetek jelenlegi királyának, a Qualcomm Snapdragon 888-nak a megfizethetőbb változata.

Ezenkívül, van egy beépített 5000 mAh-s akkumulátor, amely támogatja a 65 W-os gyorstöltést.

Tudjuk, hogy manapság a zászlóshajó chipek extrém teljesítménye nagyon nagy. A teljesítményt azonban, az energiafogyasztás és a hőmérsékletszabályozás erősen korlátozza. Emiatt a megfelelő hőelvezetés kiemelkedően fontos.

Diamond ice core cooling system

A Realme, a GT Neo2-vel egy “diamond ice core cooling system” nevű hűtési megoldást is bemutat.

A gyémánt, a természetben a legnagyobb hővezető képességű anyag. Nyilvánvaló előnyökkel jár, a nagy teljesítményű optoelektronikai eszközök hőelvezetési problémáinak megoldására, és általában az új űrhajók alapvető hőkezelő elemeiben használt technológia alkalmazása.

A Realme áttörő, 40-50 um átmérőjű gyémántrészecskékből készített egy hőelvezető gélt. Ez lehetővé teszi, a gyors hőelvezetést a chip felületéről. Ez az anyag, 50-60%-al javítja a hőelvezetési teljesítményt, hagyományos gélekhez képest. Ennek a megoldásnak köszönhetően a hűtőrendszer, akár 18 fokkal is csökkentheti a CPU mag hőmérsékletét. A hűtőfelület összességében, 17.932 mm2 hőelvezetési területtel rendelkezik.

A Realme GT Neo2 lesz a Realme első olyan telefonja, amely E4 kijelzővel rendelkezik. Ez a kijelző akár 1300 nit csúcsfényességgel, és 15%-al alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, a Realme GT 5G képernyőjéhez képest.

A telefon támogatja a 600 Hz-es érintési frekvenciát, ami 67%-al magasabb, mint az előző generációs telefonoknál. A kijelző négy képfrissítési frekvenciát támogat. Ezek: 30Hz, 60Hz, 90Hz, 120Hz-es képfrissítés.

A Realme GT Neo2, ennek köszönhetően számos előnnyel rendelkezik, a piacon kapaható többi gémertelefonnal szemben.

A GT Neo2 specifikációi közé tartozik az Android 11, 6 GB, 8 GB, 12 GB RAM, 128 GB, 256 GB, 512 GB tárhely, 16 MP-es szelfikamera, és a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó.

Xu Qi, a Realme alelnöke és a kínai régió elnöke a Weibo-n elmondta, hogy a Realme GT Neo2 kb 387 dolláros áron keról bevezetésre.

Ami a Realme GT Neo2 árlistát illeti:

Az alap, 6 GB RAM + 128 GB tárhely kb.: 387 dollár;
a 8 GB RAM + 128 GB tárhely kb.: 417 dollár;
a 12 GB RAM-mal és 256 GB natív tárhellyel kiadott változat pedig kb.: 463 dolláros áron kerül majd forgalomba.

Forrás:
sparrowsnews.com
gizchina.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑