Mobil hírek Drónos mobiltelefont fejleszt a Vivo?

2021 szeptember 1

0

2022-ben jön, az új Vivo NEX sorozat

Reklám

A Vivo, 2018 júniusában piacra dobta az első zászlóshajóját, a Vivo NEX-et. Abban az időben, amikor az emberek még mindig azon vitatkoztak, hogy a bevágott kijelző jól néz-e ki, a Vivo nem sokat vacilált, és meglépte a Vivo NEX bevezetését.

A telefonban egyedülállóként használt, kiemelkedő kamera technológia, teljesen más utat teremtett, a teljes képernyős telefonok számára. Ennek a más gyártók által is követett trendnek köszönhetően született meg, a valódi teljes képernyős mobiltelefon.

A később megjelenő a Vivo NEX 3 képernyőaránya, akkori mércével nézve, szélsőségesen nagy volt. A zászlóshajóként kiadott telefon, 6.89 hüvelykes átlóval rendelkezett, akkoriban nem is nagyon jelent meg telefon ekkora, vagy ennél nagyobb képernyővel.

Hu Baishan, a Vivo alelnökének nemrégiben adott interjújában, a közelgő táblagépek és a Vivo X70 Series V1 ISP Chip megerősítése mellett, az új Vivo NEX sorozat jövő év első felében várható megjelenéséről is beszélt.

Hu Boshan elmondta: a tavalyi év első fele óta gondolkodunk azon, milyen formábna tudjuk visszahozni a VIVO NEX sorozatot, milyen eszközöket akarunk eljuttatni a fogyasztókhoz.

A 2022-es év elejére rendezzük a fejlesztésben lévő új termékeket, és a leggyorsabbakat a jövő év első felében jelenítik meg.

A Vivo csúcskategóriás zászlóshajójaként a NEX sorozat születése óta, más utat választottak. De a konkrét pozicionálás, jövőre egyértelműen megtörténik.

Forrás:
sparrowsnews.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑