HONOR telefonok A Honor bejelentette a Magic UI 6.0-t, itt található a frissítési ütemterv a jelenlegi eszközökhöz

2022 január 16

0

A Honor bejelentette a Magic UI 6.0-t, itt található a frissítési ütemterv a jelenlegi eszközökhöz

Ahogy az várható volt, a Honor Magic V piacra dobásával a cég egyedi interfészének új verziója is megjelent, amely Android 12-re épül. A Magic UI 6.0-át, megkapja néhány már kiadott eszköz is.

Első negyedévi frissítések:

Ezek közt lesznek a Magic3, a Magic3 Pro és Pro+ készülékek is, amelyek még az idei év első negyedévében megkapják az új kezelőfelületet.

Második negyedévi frissítések:

Az idei második negyedévben a Honor 50, 50 Pro, Honor 60, és a 60 Pro is frissítésre kerül. A Honor 50 SE-nek a harmadik negyedévig várnia kell (az 50 Lite frissítéséről, még nincs hír).

Harmadik negyedévi frissítések:

A tervek szerint, a harmadik negyedévben a Honor V40 duó, a Honor Tablet V7 és V7 Pro, valamint az X30, X30i és X20 is frissítésre kerül.

 

A Honor hivatalos Magic UI 6.0 frissítési ütemterve.

A Honor hivatalos Magic UI 6.0 frissítési ütemterve.

A Magic UI 6.0 számos fejlesztést kínál a többfeladatos, és többeszközös használathoz. A Magic Live, valójában egy digitális asszisztens platform, amely helyadatokat, profilokat és mesterséges intelligenciát használ arra, hogy megtanulja a felhasználó szokásait.

Ezeknek az adatoknak a segítségével, személyre szabott ajánlásokat és emlékeztetőket kínál (pl. a repülésre való bejelentkezési idő).

A fokozott adatvédelem érdekében, a Honor nagyon sokat dolgozott azon, hogy a 6.0-ás verzió a lehető legbiztonságosabb rendszerük legyen. Használat közben a rendszer, a legjobb beállításokat is felajánlja, a népszerű alkalmazásokhoz.

A Honor Multi-Windows, lehetővé teszi a kijelző megosztását, néhány további eszközön futó alkalmazás között.

Honor Multi-Windows

A Multi-Windows, lehetővé teszi a kijelző megosztását, néhány további eszközön futó alkalmazás között. A Magic Live automatikusan felismeri a tartalmat, és ha az szükséges lehet javasolja, a Multi-Window funkció bekapcsolását is.

A Honor Sharing támogatja a kijelző, a billentyűzet és az egér megosztását is. Könnyedén átküldhetünk fájlokat a telefon és a Windows PC között, a Honor Connect segítségével. Ezt, egy nagysebességű (1,2 Gbps), alacsony késleltetésű (10 ms-os) kapcsolaton keresztül teszi lehetővé.

Ezenkívül, a Honor támogatja még a Microsoft Your Phone alkalmazását is, (legalábbis Kínában). Van még a Yoyo, amely kezeli az értesítések elosztását a különböző eszközök között a telefontól, az okosórán át, a fejhallgatóig.

Honor UI 6.0 képernyő

Honor UI 6.0 képernyő

A Magic UI 6.0, számos „Turbo” fejlesztést is tartalmaz. Ilyen például a Link Turbo X amely azt ígéri, hogy a Magic UI 5.0-nál gyorsabban állítja helyre a kapcsolatot, a fontosabb kapcsolatokat mutató területeken.

A GPU Turbo X némileg növeli a játékteljesítményt. Ilyen például a Honor Magic3 tesztjei során az átlagos képkockasebesség, amely 52,2 fps-ről 55 fps-re emelkedett. Az új Turbo X operációs rendszer körülbelül 20%-kal több alkalmazást képes tárolni a RAM-ban, mint az 5.0-ás verzióban.

Forrás:
GSMArena




Ugrás a tetejére ↑