Mobil hírek A Motorola bemutatta a Moto E7-et

2020 november 26

0

A Motorola bemutatta a Moto E7-et

Reklám

A Motorola bemutatta a Moto E7-et

A Motorola bemutatta a Moto E7-et

A bemutató ma, 2020 November 24-én meg is történt, de már sokan várták, milyen telefont kapunk majd a Moto E7 Plus kistestvéreként.

A 180 grammos Moto E7 képernyője 6,5 hüvelykes IPS panel, ami ugyanaz mint a nagytesón. A képernyőt egy PowerVR GE8320 grafikus processzor hajtja meg. Ezt a gyártó, kimondottan olcsó telefonokba szánt, MediaTek Helio G25 chipsetje támogatja meg.

A nyolcmagos Cortex-A53 elegendő számítási teljesítménnyel rendelkezik ebben a kategóriában. Ha viszont a konkurenseket nézzük, bizony a 2GB RAM nagyon kevés manapság. Szerintem rövid időn belül lagg-olni fog a telefon, ha rendszeresen frissítjük az Android 10-es oprendszerre telepített alkalmazásokat.

Igaz, hogy olcsó kategóriás telefonról beszélünk, de 32 GB háttértár viszont felhasználói szokásoktól függően akár elég is lehet. Persze, a 48Mp-es hátlapi kamerával, vagy a 2MP-es makrókamerával jó lesz ám vigyázni! Azok rendszeres használatával bizony, gyorsan tele lehet majd tömni a a meglévő tárhelyet.

Ennek ellensúlyozására, a telefon microSDXC kártyával bővíthető, de ehhez le kell mondanunk az egyik SIMkártya használatáról.

Viszont örülhetünk a 4.000 mAh-ás akkunak, amit 10 Watton tölthetünk. Ez nem lesz túl gyors, és a chipset-et nézve, teljesen átlagos használati idővel kell majd számolnunk. De legalább van a telefonban egy csomó minden, ami a nagyokban is megtalálható.

Ilyen dolog, pl.: a Bluetooth 5.0, az ujjlenyomat olvasó és sorolhatnám még a pozitívumokat, ha volnának. De nincs semmi, amit meg kéne még említeni ezzel a telefonnal kapcsolatban. Esetleg még a szelfi kamerát, ami csak 5MP-re sikeredett, de nem említem. Nem, mert akkor nagyon úgy tűnne, hogy le akarom húzni a Moto E7-et, pedig nem.

A Moto E7 árának megsaccolásához bizony, figyelembe kell vennünk olyan dolgokat, hogy  a Moto E7  PLUS hazai ára, kb: 50 ezer Ft. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a hardveres tulajdonságai elmaradnak a nagytestvértől. Ha azt nézzük, hogy a Moto E7 kerete, valamint a hátlapja is műanyagból van nem hinném, hogy érdemes lenne, 30-40 ezer Ft-nál nagyobb összeget kifizetni ezért a telefonért. De ezt is csak akkor, ha itthon és garanciával vásárolod meg.

A Moto E7 ára még nem jelent meg, és még becslések sincsenek, hiszen nincs mire becsléseket adni. De ettől még nagyon várjuk, hogy magyarországon milyen árat fognak elkérni egy alsókategóriás telefon lebutított változatáért.

Forrás:
GSMArena

 
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑