Samsung telefonok Samsung Galaxy Z Fold 3

2021 szeptember 4

0

A Samsung a Galaxy Fold 3 a bootloader feloldásakor, letiltja a telefon kameráját.

A Samsung már nem játszik. Míg a telefontársaság korábban meglehetősen laza volt a modderekkel szemben most úgy tűnik, ez a hozzáállás drasztikusan megváltozott. A Samsung Galaxy Fold 3 tulajdonosai számára ez a hozzáállásváltozás óriási következményekkel jár.

Az XDA Developers-en jelent meg, hogy pusztán a Fold 3 rendszerbetöltő feloldásának megkísérlésekor, a telefon egy elég ijesztő üzenetet jelenített meg.

„FigyelmeztetjĂĽk a felhasználĂłt, hogy a művelet folytatásakor, a fĂ©nykĂ©pezĹ‘gĂ©p kikapcsol.”

A rendszerbetöltő, vagyis a bootloader feloldásának lehetősége régóta vonzó dolog, az Androidos telefonnal rendelkező fejlesztők és modderek számára.

Azok, akik nem szeretik az eszköz előre telepített operációs rendszerét, a boobtloader feloldása után, telepíthetnek egy másik egyéni ROM-ot. A Fold 3 felhasználók egy nagy része azonban, most ragaszkodik majd a Samsung OneUI-hoz.

A hírek szerint azok, akik feloldották Samsung Galaxy Fold 3 készüléküket, azt tapasztalták, hogy a kamerájuk valóban nem működik. A kamera aktiválásának kísérlete során a következő üzenetet jeleníti meg: “Warning! Camera Failed.”

Forrás:
stealthoptional




Ugrás a tetejére ↑