ZTE telefonok ZTE Axon 30 5G

2021 jĂşlius 21

0

A ZTE Axon 30 5G, második generációs kijelző alatti kamerával érkezik.

ZTE Axon 30 5G

ZTE Axon 30 5G

A ZTE tavaly bemutatta az első, kijelző alatti kamerával szerelt telefont, az Axon 20 5G-t. A cég Február óta beszél a második generációs UD kamerás mobiljáról és még demózott is egyet a prototípusról.

A gyártó most hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan megjelenik egy ZTE Axon 30 5G, második generációs kijelző alatti kamerával.

A ZTE azt nem közölte, hogy pontosan mikor lesz ez a megjelenés, de nem hivatalos források egy Július 22-i bejelentésre utalnak (Ni Fei, a ZTE elnöke valóban azt mondta, hogy egy teljesen új eszköz érkezik ebben a hónapban, de részleteket nem árult el).

Úgy tűnik, hogy a Visionox és a ZTE munkája beérni látszik. A hírek szerint, a két vállalat komoly áttörést ért el, egy új képpont-elrendezéssel, amely jobb átláthatóságot, és jobb képminőséget tesz lehetővé a kijelző alatti kamerák terén. Ez az, ami a ZTE-t az új telefon létrehozására ösztönözte.

A ZTE februári bejegyzése szerint, a kamera fölötti kijelzóterület pixelsűrűsége megduplázódik (200–400 ppi), ami kevésbé érzékelhetővé teszi azt. Emellett, a képernyő frissítési frekvenciáját is megemelik 90 Hz-ről, 120 Hz-re.

A telefon, többi részéről egyelőre nem sokat hallottunk de figyelembe véve, hogy a sorozat többi tagja, az Axon 30 Pro és az Axon 30 Ultra Snapdragon 888 chipsetet, tripla 64 MP-es kamerát, 8 MP-es 5x zoom-os periszkóp kamerát, valamint 55W-os vagy 66W-os gyorstöltést kapott, a várható specifikáció is hasonló lehet.

Érdekesség, hogy az Axon 30 5G ekkora késlekedéssel indult a széria többi típusához képest. Maga a technika készen állt a sorozatgyártásra, de sajnos a félvezetőhiány ilyen mértékben késleltette, az Axon 30 5G megérkezését.

ZTE Axon 30 5G

ZTE Axon 30 5G

A ZTE bemutatott egy kijelző alatti 3D-s szkennert is, amely valószínűleg nem fog szerepelni az új Axon 30 modellben.

Egyébként a ZTE bejelentette, hogy Július 9-én megkezdi a ZTE Axon 30 Ultra értékesítését, 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel. A ZTE amerikai oldalán található információk szerint Amerikában, csak a 8/128 és 12/256 GB-os verziók kerülnek piacra.

A ZTE Axon 30 Ultra 16 GB RAM-mal és 1 TB-os tárhellyel, már Július 9-óta kapható Kínában.

Forrás:
WEIBO
GSMArena




Ugrás a tetejére ↑