Mobil hírek A 2021 Augusztusban megjelenő mobiltelefonok listája

2021 augusztus 5

0

Augusztusban megjelenő telefonok

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3

A Samsung várhatóan augusztus 11 -én indítja el a Z Flip széria következő tagját, a Samsung Galaxy Z Flip 3-at.

A Samsung Galaxy Z Flip 3 megjelenése, hardveres tulajdonságai, és a ára is kiszivárgott. Tény, hogy ez a telefon sokkal jobban néz ki, mint az elődje. A kiszivárgott információk szerint, a telefon kettős kamerát tartalmaz. Az 1,3 hüvelykes külső képernyője is nagyobb, mint a Z Flip 2-es, 1,1 hüvelykes képernyője volt.

Minden más többé-kevésbé hasonlónak tűnik, a Samsung ugyanazt a 6,7 ​​hüvelykes FHD+ összecsukható AMOLED kijelzőt használja, és megtartja a bekapcsológombot is valamint, a hangerőszabályzót és az ujjlenyomat-olvasót.

Ennek ellenére, ha a kiszivárgott képek valósak, a telefon többféle színválasztékban lesz elérhető. Ezek, a sötétzöld, világos lila, bézs, szürke, fekete, rózsaszín, sötétkék és fehér színeket. A motor a Qualcomm Snapdragon 888 SoC lesz. Kiváncsian várjuk.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

A Samsung Galaxy Z Fold 2 nagy sikert aratott a Samsung számára, és nem csak technológiai értelemben véve.

A sorozat legújabb tagja a Samsung Galaxy Z Fold 3, amely várhatóan még népszerűbbé teszi a Z Fold-ot. A kiszivárgott Geekbench listának köszönhetően már ismerjük a telefon alapvető specifikációit.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 is, a Qualcomm közelgő Snapdragon 888+ processzorát kapja. A korábbi jelentések azt is sugallták, hogy a telefon külső részén egy 6,2 hüvelykes FHD+ AMOLED panelt, belül pedig egy 7,5 hüvelykes, rugalmas, UTG (ultravékony üveg) borítású, AMOLED kijelzőpanelt kapott.

Mindkét képernyő támogatja a 120 Hz-es frissítési gyakoriságot, és a HDR10+-ot. A Samsung is megerősítette, hogy a Z Fold 3 támogatja az S-Pen-t.

VIVO iQOO 8 5G

Ezt a márkát kevesen ismerik náluk, pedig a gyártó elég jó technológiát szokott kiadni, a piacra. Az iQOO 8 5G-t állítólag augusztus 4-én jelentik be hivatalosan. Elődje, az iQOO 7, komoly sikereket ért el, mind fejlesztés, mind eladások tekintetében.

Ahogy a legtöbb mobiltelefonnál előfordul, az indulás előtt szinte az összes specifikáció kiszivárgott az iQOO 8 5G-ről is. A hírek szerint, ez lesz az első olyan telefon, amely Snapdragon 888+ lapkakészlettel készül és kerül a piacra. Az iQOO 8 5G-t, 4500 mAh-ás akkumulátorral szerelik, amely támogatja a 120 W-os FlashCharge technológiát.

Ezzel a technológiával, nulláról száz százalékra, kevesebb mint fél óra alatt feltölthetjük a telefont. Az kiszivárogtatott információk között szerepel egy 10 bites színmélységgel rendelkező, 2K felbontású (QHD+) és 120 Hz-es frissítési gyakoriságú LTPO kijelzőpanel is.

Realme GT sorozat

Realme GT 5G

Realme GT 5G

A Realme GT sorozat már elindult a kínai és az európai piacon, és mind a GT 5G, mind a GT Master Edition hamarosan, augusztusban a piacra kerül majd Indiában is. A Realme India vezérigazgatója, Madhav Sheth tweetje, a sorozat mind a négy telefonját bemutatta, ezek nevezetesen a Realme GT 5G, a GT Neo, a GT Master Edition, és a GT Master Edition Explorer.

A specifikációkról beszélve a Realme GT 5G egy 6,43 hüvelykes FHD+ Super AMOLED kijelzőt kapott, amely támogatja a 120 Hz-es képfrissítési gyakoriságot. Ezenkívül képes fenntartani az 1000nits csúcsfényerőt is. A harveres jellemzők között szerepel a Snapdragon 888 5G lapkakészlet, amelyben az Adreno 660-as GPU kapott helyet. A telefon, akár 12 GB LPDDR5 RAM-mal, és 256 GB UFS 3.1 tárhellyel is választható lesz.

A Realme GT Master Edition egy hasonló 6,4 hüvelykes FHD+ Super AMOLED képernyőpanelt kapott, amely 120 Hz-es képfrissítési gyakorisággal és 1000 nites csúcsfényességgel rendelkezik. A telefont, a Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészlet hajtja, és akár 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is választhatod.

Redmi K50-es sorozat

Renderkép a Redmi K50-esről

Renderkép a Redmi K50-esről

A Redmi, idén augusztusban piacra dobja Redmi K50-es sorozatú telefonjait. Legalábbis akkor, ha a kiszivárgott hírek igazak. Az 50-es széria, a népszerű Redmi K40-es sorozat utódjaként, várhatóan legalább két telefonnal indul, nevezetesen a Redmi K50-el és K50 Pro készülékekkel.

Nagyjából, ezeknek a telefonoknak ismerjük, a specifikációját. A közelmúltban kiszivárgott hírek alapján úgy tudni, mind a Redmi K50, mind a Redmi K50 Pro a Qualcomm következő zászlóshajó lapkakészletével, a Snapdragon 895/898-al fog piacra kerülni. Az elsődleges kamera 48 megapixeles lesz, míg a Redmi K50 Pro pedig, egy 108 megapixeles elsődleges kamerát kapott.

Az előbbi, állítólag támogatja az 50 W-os gyorstöltést, míg az utóbbi állítólag 120 W-os gyorstöltést támogat. A kijelzőről, azonban nem ismerünk részleteket.

Motorola Edge 20 Fusion

Motorola Edge 20 Fusion

Motorola Edge 20 Fusion

A Motorola Edge 20 Fusion szintén augusztus első hetében indul. A legutóbb kiszivárgott információk szerint, elég sokat tudunk erről a telefonról is, beleértve a legfontosabb hardveres tulajdonságokat és a dizájnt.

Egyes hírek szerint, a Motorola Edge 20 Fusion és a nemrégiben piacra dobott Motorola Edge 20 Lite ugyanaz az eszköz, amelyet különböző piacokra szántak.

Ha igaz, ez azt jelenti, hogy a Motorola Edge 20 Fusion MediaTek Dimensity 720-as lapkakészlettel rendelkezik, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel párosítva.

Várhatóan 6,7 hüvelykes HD+ kijelzővel érkezik, amely 90 Hz-es képfrissítési gyakoriságra képes.

Realme 8s

Realme 8s

Realme 8s

Bár nincs pontos megjelenési dátumunk, a legutóbbi hírek szerint 2021 augusztusára tervezik a Realme 8s bemutatóját. Ami a specifikációkat illeti, már szinte mindent tudunk erről a telefonról is.

A kiszivárgott hírek szerint a telefon hátulján, egy hármas kamera modul lesz, elöl 90 Hz-es 6,5 hüvelykes kijelzővel.

A telefon, állítólag a MediaTek Dimensity 810 lapkakészletet kapta, így a telefon 5G képességekkel érkezik.

A kiszivárgott renderképek szerint, a telefon fényes hátlapja színátmenetes dizájnt kapott.

Nagy, 5000 mAh-ás akkumulátorral kerül majd a piacra, amely mellett támogatja a 33 W-os gyorstöltést.

Google Pixel 5A

A Bloomberges Mark Gurman értesülései szerint, a Google Pixel 5A augusztusban debütál, és napokkal utána már a piacon is lesz.

Google Pixel 5A

Google Pixel 5A

Bár erről még nincs konkrét információ, a hírek szerint a telefon 6,2 hüvelykes FHD+ OLED kijelzőt kapott, amely 90 Hz-es képfrissítésre képes.

A Google Pixel 5A-t, várhatóan a Snapdragon 765G lapkakészlete fogja hajtani, és már a megjelenésekor az Android 12-vel vehetjük majd ki, a dobozából.

A korábbi Pixel A sorozatú modellekkel ellentétben, a Pixel 5A hátlapján kétkamerás kameraszigetet kapunk, de erről nincsenek biztos információink. meg kell jegyezni, hogy az augusztusi bevezetés csak az amerikai és a japán piacokra vonatkozik.

Samsung Galaxy A52s

A kiszivárgott hírek szerint, a Samsung Galaxy A52s szintén augusztusban jelenik majd meg. Ez azt jelenti, hogy a tippek szerint a Samsung Galaxy A52-t, elsőként Európában fogják piacra dobni. A kiszivárgott Geekbench lista szerint, a telefont a Snapdragon 778G lapkakészlete hajtja, 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel párosítva.

A telefon a megjelenésekor, az Android 11 alapú OneUI 3.1-es operációs rendszerét használhatjuk majd. Az árakon kívül nem sokat tudunk erről a telefonról. A készüléket várhatóan 449 eurós árcédulával szállítják majd.

Realme Flash

Realme Flash

Realme Flash

A Realme Flash szintén augusztus 3-án indul útjára. A kiszovárgott információk szerint, ez lesz az első Androidos okostelefon, amely támogatja a mágneses vezeték nélküli töltést. Eddig, ez a funkció csak az iPhone 12-ben volt elérhető.

A MagDart névre keresztelt mágneses töltéstechnika gyorsabb, mint az Apple 15 W-os technológiája. A töltő egy beépített ventilátorral érkezik, hogy kordában tartsa a hőtermelést.

A Realme Flash specifikációi már kiszivárogtak, a pletykák szerint a Qualcomm Snapdragon 888-as lapkakészlet mellé, akár 12 GB RAM-ot és 256 GB belső tárhelyet kapunk. Annyit tudunk még, hogy a telefon hátulján három, elöl pedig egyetlen szelfikamera lesz.

ASUS Zenfone 8, ASUS Zenfone-Flip

ASUS Zenfone 8, ASUS Zenfone-Flip

ASUS Zenfone 8, ASUS Zenfone-Flip

Az ASUS 2021 májusában dobta piacra a Zenfone 8-at de, az akkori hírek szerint, a koronavírusjárvány miatt ez a telefon nem kaphatott indiai kiadást.

Egy friss interjúban viszont Dinesh Sharma, az ASUS India személyi számítógépek és okostelefonok üzletágának vezetője megerősítette, hogy az ASUS Zenfone 8, és az ASUS Zenfone 8 Flip hamarosan megjelenik Indiában is.

Az ASUS Zenfone 8 FHD+ képes, 5,9 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, és 120 Hz-es képfrissítési gyakoriságra képes. Van egy 64 MP -es elsődleges és egy 12 MP-es ultraszéles kamera hátul, valamint egy 12 MP-es szelfikamera elől.

A telefont, a Qualcomm Snapdragon 888-as lapkakészlete hajtja, akár 12 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet is választhatunk. 4000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, amelyhez a telefon támogatja a 30 W-os gyorstöltést.

Redmi 10

A Redmi 10-et elvileg Július elejére vártuk, de a bejeletés nem történt meg. Emiatt várható, hogy ezt a telefont is elindítják Augusztusban. A telefon már megkapta az Indonesia Telecom és a SIRIM minősítést, ami tovább erősíti az augusztusi megjelenés lehetőségét.

A kiszivárgott hírek szerint, a telefon hátulján három kameraérzékelő található. Ettől eltekintve csak egymásnak ellentmondó jelentéseket olvashatunk a neten, így a telefon egyéb specifikációiról semmit nem lehet tudni.




Ugrás a tetejére ↑