Mobil hírek Oppo A35

2021 április 28

0

Az Oppo bejelentette az A35-öt

Az Oppo bejelentette az A35-öt

Az Oppo bejelentette az A35-öt

Az Oppo új taggal bővítette, az A sorozatát. Azonban az Oppo A35, nem egy teljesen új okostelefon, hiszen a specifikációja szerint ez a telefon a tavaly decemberben, Indiában piacra dobott A15s átnevezett változata.

A két mobil specifikációja, és megjelenése is teljesen megegyezik, csupán néhány apróságban térnek el egymástól. Ilyen pl. hogy az indiai változat kevesebb hálózatot kezel, cserébe viszont kétféle memóriakonfigurációval választható. Ezek viszont egy ilyen kaliberű telefon esetében, nem számottevő különbségek.

Az Oppo A35-ös európai megjelenése valamikor a következő két hétben várható. A telefon kijelzője egy 6.52 hüvelykes képátlójú IPS LCD kijelző. A telefon súlya, 177 gramm.

Az A35 az Android 10-es oprendszeren alapuló, ColorOS 7.2-vel jelenik meg, ami egy elég megbízható operációs rendszer.

A telefon a Mediatek MT6765 Helio P35-ös rendszerchip-jét kapta meg, ami egy nyolcmagos Cortex-A5-ös processzort és egy PowerVR GE8320-as grafikus processzort tartalmaz.

Memóriából most csak a 4GB RAM / 128GB háttértárat választhatjuk. Ez természetesen microSDXC kártyával bővíthető.

Az Oppo A35-ös hátulján találjuk, az ujjlenyomat olvasót. A felső sarokban található kameraszigeten 3 kamera van. Egy elsődleges, 13 MP-es és széles látószögű kamera mellett egy 2 MP-es makrókamera van, és ezt a párost egészíti ki egy 2 MP-es mélységérzékelő. A képernyőbe integrált 8 MP-es széles látószögű kamerával tudunk szelfiket készíteni.

A 4230 mAh-ás akkumulátort OTG képes, 2.0-ás microUSB porton keresztül tölthetjük, maximum 10 wattos töltéssel.

Forrás:
GSMArena 1
GSMArena 2




Ugrás a tetejére ↑