Mobil hírek Samsung Galaxy Z Fold 3

2021 június 9

0

Elkezdődött a Galaxy Z Fold 3 gyártása

Reklám

Galaxy Z Fold 2 és a Note 20 Pro vastagsága

Galaxy Z Fold 2 és a Note 20 Pro vastagsága

Bár igaz, hogy a Galaxy Z Fold 2 elég látványos volt, de összecsukva elég vastag telefont kaptunk. A Z Fold 2 összehajtva vastagabb volt, mint két egymásra helyezett Galaxy Note20 Ultra. Ez, sokaknak nem tetszett.

A hírek szerint, a gyártó nem tudta megoldani ezt a problémát. Ezért, a Samsung Galaxy Z Fold 3 sem lesz vékonyabb.

Ross Young, aki a Twitteren a Display Supply Consulting Consortiumot (DSCC) képviseli azt állítja, hogy az új Z Fold 3 még vastagabb lesz, mint a Fold 2. Ez, feltételezhetően azért történt így, mert a telefonnak egy digitalizáló réteget is tartalmaznia kell, hogy az S Pen támogatásával ki tudja szorítani a Galaxy Note sorozatot.

Bár érdekes megoldás, saját telefonnak konkurenciát állítani. De, ha egy gyártó így tesz annak az okát, jobbára pénzügyi döntésekben kell keresni.

Azonban a hírek szerint, a Samsung más fejlesztésekkel akarja elcsábítani a Note széria vásárlórétegét. Ilyen szolgáltatások pl. az IP besorolás, a képernyő magasabb fényereje, a képernyő alá rejtett kamera is. Ezek közé tartozik még,  a csúcsminőségű érzékelőkkel és lencsékkel összeállított kamerarendszer valamint, a 120 Hz-es kijelző belül és kívül egyaránt.

Forrás:
notebookcheck

 
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑