Mobil hĂ­rek Evolveo Strongphone g7, strapatelefon

2020 január 22

0

Evolveo Strongphone g7, strapatelefon

Evolveo Strongphone g7, strapatelefonA computerworld-ön szúrtam ki a cikket az Evolveo Strongphone egy G7 típusú munkatelefonról. A telefont, ergonomikus gumi felülettel, fémlemezekkel védik. Bármilyen kültéri tevékenységhez megfelelőnek tartják.

A telefon, víz-, por-, vagy sárálló, IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy másfél méteren, legalabb 30 percig vízálló.

Az Evolveo Strongphone G7 Android 9-es oprendszert kapott, mindenféle módosítás nélkül.

Az akkumulátor 6500 mAh, ami elvileg 5 napos használathoz elegendő. Gyanítom, hogy ha ezt aktív használat közben nézzük, /navigáció, zenehallgatás, stb../ akkor ez maximum 2 nap, de szerintem, manapság ez jónak számít. Az akku USB Type-C-n keresztül tölthető. Támogatja a gyorstöltést is.

A telefon, egy 2 ghzes, 64 bites, 8 magos processzort kapott. A képernyőt, egy mali G71 MP2-es grafikus proci hajtja meg. A beszerelt 3 gb memoria nem csak munkához elég, a 32 Gb-os háttértár pedig bővíthető.

A kijelző mérete 5,7 hüvelyk, természetesen karc és repedésalló. A telefon 13 MP-es fényképezőt kapott és külön exponáló gombot valamint, egy ledes vakut. A szelfikamera 5 Mp-es. Öröm, hogy ebben a telefonban már van QI, vagyis vezeték nélkuli töltés.

A telefon ajánlott ára 88.000 Ft, de a neten találtam 78.000 Ft-ért is.

Forrás:
Computerworld
Evolveo.com




Ugrás a tetejére ↑