Mobil hírek Használható mobiltelefonok 20ezer alatt

2020 augusztus 12

0

Használható mobiltelefonok 20ezer alatt

Reklám

A nezdmitrendelsz.hu készített egy jó ismertetőt 3 olyan mobilról amin a legújabb Android 10-es alapú Android Go oprendszerek futnak és elég erősek ahhoz, hogy akár másodlagos telefonnak, akár a gyerek, vagy a nagymama első telefonjaként is, megállják a helyüket.

Természetesen tudomásul kell, vennünk, hogy ezért az összegért nem számíthatunk atomerőművekre, de ezek a telefonok a hétköznapi feladatokra, mint böngészés, telefonálás, teljesen megfelelőek.

A leírásban szereplő 3 mobiltelefon, közel ugyanolyan teljesítményű és lényegében ugyanolyan árban is vannak, így ha időközben az egyik típus elfogyna a boltból, nem bukunk nagyot a másik választásával.

Érdemes megjegyezni, hogy minimális eltéréseket találunk az ajánlott mobiltelefonok technikai paraméterei között, de nem vészes a különbség.

Oukitel C19Az első, ami a listából talán a legjobb választásnak tűnik, az az  Oukitel C19 mobiltelefon, aminek 6.49 hüvelykes kijelzője nem a legnagyobb a listán szereplő mobilok közül, de mégis ez ami a másik két mobil fölé emeli.

Hiszen a kijelzője /1560 x 720 pixel/ mindkét telefonnál nagyobb felbontást tud. Ára 18.000 Ft alatt van és a 4.000 mAh-ás akkumulátort Type-C porton keresztül lehet feltölteni. Az Oukitel C19-et 2Gb memóriával és 16Gb háttértárral kapod meg.

Oukitel C19

Oukitel C19

A lap másodikként, a Doogee X95-öt ajánlja.
Ez a mobil ugyan nagyobb, 6,52 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, de annak felbontása csak 1200 x 540 Pixeles. Ebben a telefonban is 2 Gb memória és 16 Gb háttértár van és ezt is bővítheted microSD kártyával.

Ulefone Note 8P

Ulefone Note 8P

 

A lap, harmadikként a Ulefone Note 8P-t emlti, ami szintén 2Gb memóriával és 16 Gb háttértárral szereltek. Ez a telefon is bővíthető egy akár 128Gb-os microSD kártyával, ám a három mobil közül ennek alegkisebb a kijelzője. Az 5.5 hüvelykes kijelző 960 x 442 pixeles felbontásra képes, ami szerintem még mindíg telejsen elfogadható, az alsókategóriás telefonok között.

Az akkumulátora azonban csak 2700 mAh-ás, ami elég gyengécske, így ez lett részemről, a kevésbé ajánlott választás.

Mndenképp olvasd el, a nezdmitrendelsz.hu oldalát, ha olcsó, 4G képes, magyar menűvel rendelkező mobiltelefont szeretnél vásárolni. A lapon, a telefonok linkje mellett, egy részletesebb leírást, és egy összehasonlító táblázatot is találsz, ami megkönnyíti a választást.
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑