Huawei telefonok Huawei P50 Pro

2021 jĂşnius 12

0

Hivatalos! Itt a Huawei P50 Pro!

A Huawei P50 Pro

A Huawei P50 Pro

A telefon megjelenését tavaszra várták, de mert a gyártó elég sok és komoly problémával kellett, hogy megküzdjön ezért a megjelenés ideje egyelőre nem ismert. Azt gondolják egyértelmű, hogy a telefon megjelenésének csúszásában, a globális chiphiány is közrejátszik.

A Huawei és az Amerikai hatóságok között folyó vita, még mindig tart. Ez pedig azt jelenti, hogy a gyártónak jelenleg sincs hozzáférése a Google mobilszolgáltatásokhoz. A gyártó, emiatt kifejlesztette a Huawei AppGalleryt ami, főleg Európában sok felhasználó számára idegen.

Ettől függetlenül tény, hogy Huawei telefonok esetén a hardveres minőségre semmilyen panaszunk nem lehet. Ez mellé azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a Huawei P sorozata, a fényképezést tartotta elsődlegesnek és ez most sincs másként.

Bár pontos információkat nem tudunk, de a pletykák szerint a Huawei P50 Pro, várhatóan az eddigi legnagyobb teljesítményű Sony IMX800-as érzékelőkkel, és a Leica által fejlesztett lencsével kerül majd a piacra. Ezek mellé, a Kirin 9000L lapkakészletet teszik majd be az operációs rendszere pedig, a Huawei saját fejlesztésű HarmonyOS rendszer lesz.

Forrás:
telefonguru.hu
mobile.zol.com.cn
techadvisor.com




Ugrás a tetejére ↑