Mobil hĂ­rek

2019 augusztus 26

0

Idén jön, a következő két 5G-s OnePlus telefon

Oneplus 7T ProPete Lau, az OnePlus vezérének nyilatkozata szerint, a cég még idén, várhatóan Szeptemberben fogja bemutatni az OnePlus 7T, valamint a 7T Pro nevű telefonjait.

A telefonok megjelenése elsőként indiában lesz, de Október 10-től európában és amerikában is megkezdik az értékesítéseket.

Az új telefonok, várhatóan ugyanakkorák lesznek mint az előd, ám a hátlapi kamerasziget kör alakú lesz.

Ebben keresztben 3 kamera lesz az olcsóbb változatban és várhatóan 4 kamera lesz a drágábbik, 7T Pro változtatban. Azok alatt középen, egy dupla ledes vaku helyezkedik majd el.

A hírek szerint várható, hogy az egyik kamera egy nagylátószögű kamera lesz, arról azonban nem találtam infót, hogy mindkét telefont szerelik-e vele, vagy csak a drágábbat.

A Snapdragon 855+ chippel szerelt telefonok 6,4 collos, full HD+ Optic AMOLED kijelzővel, 8Gb és 12Gb rammal, és várhatóan 256Gb nem bővíthető memóriával lesznek kaphatóak. Várható még egy képernyőn megjelenő ujjlenyomat-érzékelő is a telefonokban.

Az OnePlus 7T és 7T Pro ára egyelőre nem ismeretes. De ha azt nézzük, hogy a z OnePlus 7 ára jelenleg 170 és 250ezer Ft.- között van színtől, a RAM és a memória méretétől függően, akkor az új, fejlettebb telefonok megjelenési árát, minimum 400ezer Ft.- köré saccolom.

Forrás:
pricebaba.com
androidauthority.com
GSMArena




Ugrás a tetejére ↑