Mobil hírek OnePlus 10 Pro

2022 január 3

0

Január 5-re várják a OnePlus 10 Pro zászlóshajó bejelentését

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

A OnePlus hamarosan megjelenő zászlóshajója, a OnePlus 10 Pro, várhatóan valamivel korábban fog megjelenni, mint a szokásos ütemterv. A kínai cég idén, kihagyta vagy lemondta a 9T okostelefonja megjelenését.

Most egy tippadó egy tweetben osztotta meg, hogy a OnePlus január 5-én Las Vegasban indít bemutató eseményt. Ez ugyanaz a nap, amikor a Consumer Electronics Show (CES) kezdődik. Ez azt is jelentheti, hogy a vállalat az eseményen szeretné bemutatni a OnePlus 10 Pro okostelefont.

OnePlus 10 Pro Bemutatása

Egyelőre nem tudni, hogy a cég tervezi-e a OnePlus 10, és a 10 Pro bemutatását, vagy csak az egyik készüléket teszik hivatalossá. Ha a bemutató eseményt az Egyesült Államokban tartják, fennáll annak a lehetősége, hogy a telefonok globális megjelenését jelentik be, és a megjelenés nem korlátozódik a kínai piacra.

Egyes források korábban arról számoltak be, hogy a OnePlus 10 sorozat januárban kerül piacra Kínában, míg a globális bevezetésre csak 2022 márciusában vagy esetleg csak áprilisában kerül majd sor.

A OnePlusnak

ez lesz az első olyan alkalma, amikor a CES-en dobja piacra okostelefonjait. Az egyetlen eszköz, amelyet a cég a CES-en mutatott be, a 2020-as koncepciótelefon volt. De tekintettel a nemrégiben az üzletmenetében bekövetkezett változásokra, a vállalat ezúttal más stratégiával próbálkozhat.

Azt már megerősítették, hogy a OnePlus 10 Pro a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzorral érkezik, csatlakozva a Moto Edge X30-hoz és a Xiaomi 12-hez, amelyek ugyanebban a hónapban jelennek meg.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a telefon 6,7 hüvelykes ívelt Quad HD+ AMOLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, és egyetlen kameralyuk kivágással. Várhatóan legfeljebb 12 GB LPDDR5 RAM-ot, és 256 GB UFS 3.1 belső tárhelyet tartalmazhat.

A hátlapi kamerarészlegben a Hasselblad hármas kamerarendszere lesz megtalálható, amely egy 48 megapixeles széles látószögű érzékelőből, egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű objektívből és egy 8 megapixeles teleobjektívből áll. Az előlapon, a készülék egy 32 megapixeles előlapi kamerát kap majd, szelfik készítéséhez, valamint a videohívásokhoz.

Az akkumulátor 5000 mAh-ás kapacitással rendelkezik, amely támogatja a 125 W-os gyorstöltést.

A telefont, állítólag a legújabb Android 12 operációs rendszerrel vehetjük ki a dobozból, OxygenOS 12-vel.

Forrás:
gizmochina




Ugrás a tetejére ↑