Mobil hírek Samsung Galaxy S21 Ultra

2020 december 10

0

Januárban jön az új, Galaxy S21 sorozat

Reklám

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

A SAMSUNG hivatalosan is megerősítette, hogy 2021, Január 14-én nemzetközi szinten is elindítják a Galaxy S21-es sorozatot.

A telefonok a Samsung nemrég bemutatott Exynos 2100-as csúcsprocesszorát kapják majd. Ez a processzor, várhatóan még a Snapdragon 875-nél is jobb teljesítményre képes.

A Samsung S21 sorozatban megjelenő telefonok értékesítése Január 29-én indul Indiában. Az ottani webáruházban, már előrendeléseket is vesznek fel a Galaxy S21, Galaxy S21 Plus és a Galaxy S21 Ultra típusokra. Az előrendeléseket, a számunkra potom 30 dolláros összeg befietésével lehet leadni. Ezek után, a kereskedés WhatsApp-on keresztül tájékoztatja a vásárlólkat a szállítás részleteiről és jelenlegi állapotáról.

Érdekesség, hogy nem egy pontos típusra lehet leadni az előjegyzést. Az üzlet, egy általános érvényű előjegyzést vesz fel, majd a hivatalos bejelentés után választhatják ki a pontos típust és színt.

A Samsung Galaxy S21 szürke, rózsaszín, lila és fehér színben lesz kapható. A Galaxy S21 Plus rózsaszín, lila, ezüst és fekete színben jelenik meg. Eközben a csúcsminőségű Galaxy S21 Ultra csak fekete és ezüst színben jelenik meg.

Megerősítették az S21 Ultra, kamera specifikációkat is. A telefon egy 108Mp-es főkamerát kap, amely mellé még két 10MP-es érzékelő is kerül az S21 Ultra hátuljára. Ebből az egyik, feltehetően egy telefotó kamera lesz, ami támogatja majd a 10-szeres optikai zoom-ot és a lézeres távolságmérést is. A másik érzékelőről egyelőre nem ismerünk részleteket. Ugyanúgy nem ismerünk még semmit a negyedik kamera milyen képességekkel rendelkezik majd. Ez utóbbiról csupán egyetlen dolog szivárgott ki, hogy 12Mp-es lesz.

Forrás: androidauthority.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑