Motorola telefonok A Razr 3-at, 6, 8 és 12 GB RAM-mal, valamint 128, 256 és 512 GB háttértárral vásárolhatjuk meg.

2022 január 19

0

Kiszivárogtak a Motorola Razr 3 specifikációi

Láthattuk, milyen sikeresek lehetnek az összehajtható telefonok. A Samsung Galaxy Z Flip 3, és a Samsung Galaxy Z Fold 3 előrendeléseivel, amelyek messze meghaladják a Samsung korábbi összehajtható telefonjait egyrtelmű lett, hogy a felhasználók tényleg szeretik az összehajtható típusokat.

A Razr 3-nak van egy Full HD+ AMOLED fő (összecsukható) képernyője, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal valamint egy másodlagos, külső képernyőt is kapott:

Motorola Razr 3

Ez a trend, az Egyesült Államokban, még a Motorola Razr-rel kezdődött. Az Egyesült Államokban, 2020. február 6-án kezdték árulni az első Motorola Razr-t. A Motorola Razr 5G (az eredeti Razr utódja) kissé gyenge folytatás volt, bár már akkor ismert volt, hogy készül a Motorola Razr 3.

Már a megjelenés előtt megtalálhattunk néhány kulcsfontosságú specifikációt, többek között azt, hogy a Motorola Razr 3, valószínűleg Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-es lapkakészlettel érkezik, és Android 12-vel fog megjelenni.

Ha ez igaz, akkor ez lesz az első alkalom, hogy egy összecsukható Motorola, kimondottan zászlóshajó telefonokba tervezett lapkakészletet kap. Szóval ez egy elég jó kezdés.

A Motorola Razr 3 memóriája

A lapkakészlet 6, 8 és 12 GB RAM-mal lesz párosítva. A telefont, három tárolókapacitással választhatjuk: 128, 256 és 512 GB.

A Motorola, korábban a Snapdragon 765G-t használta a Razr 5G-ben, és a Snapdragon 710-et az előtte lévő készülékben.

Olyan bizonyítékokat is találhatunk a neten, amelyek azt sugallják, hogy a Motorola Razr 3-nak lehet egy olyan változata is, amely ultraszéles sáv támogatással rendelkezik. Ez, pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé, és még olyan tevékenységekben is segíthet, mint például az autó feloldása.

Az olyan vállalatok, mint a Xiaomi, már bejelentették, hogy be kívánják építeni az UWB technológiát, és a Xiaomi bemutatta azt is, hogyan kívánja felhasználni ezt a technológiát az intelligens otthoni ökoszisztéma szabályozására. Az ultraszéles sávot, a Google Pixel 6 Pro is támogatja.

A Motorola Razr 3 NFC-vel is rendelkezik. A telefon, kapott egy másodlagos kijelzőt is,amelynek a specifikációi egyelőre nem ismertek. A fő kijelző tetején középen, egy központi lyuk mögé kerül a 32 MP-es szelfi kamera, ellentétben a Razr 5G-n található, sokkal szélesebb bevágással.

A Motorola Razr 3 kijelzője

A Motorola Razr 3 kijelzőjének mérete 6,7 hüvelykes. A TechnikNews beszámolója szerint a felbontása 2400 × 1080 lesz. 120 Hz-es, nagy frissítési gyakoriságú full HD AMOLED panel lesz. A hátlapra, egy OV50A 50 MP-es elsődleges kamera, és egy második ultraszéles 13 MP-es kamera kerül.

Úgy tűnik, ez egy globálisan piacra dobott eszköz lesz, amelyet legalább Kínában, Európában és Észak-Amerikában fognak megjelentetni.

A Motorola, láthatóan mindent megtesz a siker érdekében, mivel ez egy igazi zászlóshajó lesz. Tekintettel arra, hogy az összehajtható telefonok csúcstechnológiát képviselnek, nehéz volt lenyelni, amikor a korábbi Razr készülékek még a versenytársaknál magasabb áron sem rendelkeztek a legkorszerűbb chipkészletekkel.

Ha, ez egy valódi zászlóshajó készülék a hozzáillő hardverrel, akkor lehetséges, hogy a Razr 3 igazi versenyző lesz idén, a csúcskategóriás összecsukható okostelefonok között.

A következő hónapokban, várhatóan többet tudhatunk meg a telefonról, mivel az utolsó Razr készülék 2020 szeptemberében jelent meg.

Kiemelt kép: Motorola Razr

Forrás:
xda-developers




Ugrás a tetejére ↑