Mobil hírek Realme GT 5G Master Edition

2021 július 9

0

Kiszivárogtak a Realme GT 5G Master Edition adatai

Reklám

Realme GT 5G Master Edition

Realme GT 5G Master Edition

A Realme GT 5G Master Edition lehet a Realme GT kamera zászlóshajója, amely várhatóan júliusban indul.

A Realme GT 5G Master Edition specifikációiról, újabb információk szivárogtak ki. Először akkor kaptunk információkat a telefonról, amikor a Realme marketing igazagatója, Xu Qi Chase a múlt héten képet tett közzé a Weibón a telefonról.

A pletykák szerint a TENAA-n megjelent Realme RMX3366 telefon, nem a Realme X9, hanem a Realme GT 5G Master Editon lesz. Most a jól ismert tippadó Ice Universe, állítólag felfedte a Realme GT 5G Master Edition specifikációit, a Gizmochinán keresztül.

A szivárgás többek között feltárja a chipsetet, a kijelzőt, a kamerákat és a gyorstöltést. A Realme GT 5G Master Editiont, a Snapdragon 870 chipset hajtja. Bár a készülő telefonba, egy csúcs lapkakészlet kerülhet, a kamerákat állítólag módosítani fogják. Míg a Realme GT 5G, 64MP-es hármas kamerarendszert kapott, a Realme GT 5G Master Edition egy 108MP-es, hármas kamera rendszerrel kerül majd a piacra.

A 108 megapixeles kameraérzékelő alapján, ez a telefon lehet a Realme GT sorozat fényképezésre kihegyezett zászlóshajója. Ezt a telefont a vállalat, júliusban tervezi piacradobni. Ezenkívül a telefon, egy 6,5 hüvelykes, 90 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzőt is kap. A Realme GT telefont, egy 4500 mAh-s akkumulátorra fogják szerelni. Támogatja a 65 W-os gyorstöltést. A szivárgásból ennyit tudunk a Realme GT 5G Master Edition-ről.

Bölcs dolog lenne ezeket az információkat némi fenntartással kezelni, mert van némi eltérés az Ice Universe által biztosított hírek, és a TENAA-n megjelenő Realme RMX3366 telefon specifikációja között. Ezek alapján ugyanis két teljesen különböző telefonról lehet szó.

Elképzelhető, hogy a Realme RMX3366, valóban a Realme X9 lehet, míg a héten kiszivárgott a Realme GT, valóban a gyártó kamera-zászlóshajója lehet. Várhatóan, mindkét eszköz valamikor júliusban kerül a piacra. Meglátjuk, melyik telefon jelenik meg előbb.

Forrás:
91mobiles.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑