Mobil hírek

2019 november 15

0

Megjelent a hajlítható képernyős Motorola Razr 2019

Reklám

Motorola Razr 2019

Motorola Razr 2019

Sokak nagy kedvence volt a 2004-ben megjelent, összecsukható Motorola Razr V3. A Motorola, most ennek a telefonnak adta ki, a 2019-es változatát.

Természetes, hogy a külső mellett a belső specifikációt is a mai kor követelményeihez igazították ezért, ha a régi Razr-t szeretted, érdemes gondolkodnod az új Razr vásárlásán is. Persze csak akkor, ha megteheted, hiszen az ára eléggé borsosra sikeredett.

A mobil legfontosabb tudása, az elsődleges kijelző, ami kihajtott állapotában 6.2 hüvelykes átmérővel rendelkezik.

Motorola Razr 2019

Motorola Razr 2019

A Motorola Razr 2019 összehajtásakor a képernyő természetesen nem 90 fokban törik, hanem ahogy az a jobbra látható animált képen egyértelműen megjelenik, természetes merevéségénél fogva belesüllyed egy a számára kialakított mélyedésbe. Kinyitáskor a képernyő kifeszül, ezért olyan lesz, mintha telejsen merev felület lenne. Katt a képre!

 

Motorola Razr 2019

Motorola Razr 2019

Ötletes és igazából teljesen logikus megoldás. De arra azért kiváncsi vagyok, ezek a képernyők hogy bírják majd, a rendszeres nyitogatást. Az sem mindegy, milyen mértékben feszül ki a kijelző, hiszen a képernyő feszessége sokat számít majd, a használat során. A telefon árát tekintve egyáltlán nem félek, hogy sokunknak ilyen dolgokon kelljen aggódia. Hiszen a 2019 November 13-án megjelent telefonnak, indiában 1500 dolláros árat találtak ki. Ez az összeg pedig egész biztosan sokat emelkedik majd, mire magyarországra ér. Cserébe a szoftver szerves részét képezi egy un retro mód, ami gyakjorlatilag egy a régi telefont utánzó szkin.

 

 

Motorola Razr 2019

Motorola Razr 2019

A másdolagos kijelző mérete 2.7 hüvelyk, ami arra jó, hogy kinyitás nélkül is ellenőrizhess néhány alapvető értesítést. Idő, mail, sms, stb… Ez alatt kapott helyet, a mára már elengedhetetlen ujjlenyomat érzékelő.

És akkor néhány adat a Motorola Razr 2019-ről.

A kijlezőn megjelenő információkat, egy Adreno 616-s Grafikus proci számolja ki a 2,2 GHz-en pörgő, 8 magos Snapdragon 710 processzortól kapott adatokból. 6 Gb memóriát /Ram/ kapott a telefon, ami bőven elég az Android 9 akadásmentes futtatásához. A készítéett képeket és videókat a 128 Gb-os héttértáron /Ram/ tárolhatod, ami még a kattogtatásmániásoknak is sokáig elég lesz még akkoris, ha ez a tárhely már nem bővíthető.

A fényképeket és videókat egy 5 Mp-es szelfikamerával, és egy 16 Mp-es hátlapi kamerával készítheted. Ez a manapság megszokott sokkamerás telefonok között eléggé gyengécske felhozatalnak számít, de neked is be kell látnod, hogy ez a telefon nem a kamerákkal villant nagyot, hanem a kijelzőjével.

Talán ennek, vagy a kevés helynek köszönhető, hogy az akkumulátor is csak 2510 mAh-ás kapacitású lett, cserébe 15 Wattos töltővel töltheted, ami viszonylag gyorsan feltölti majd.

Forrás:
gadgets.ndtv.com
gsmarena
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑