Mobil hírek HTC Wildfire E3

2021 április 3

0

Megjelent a HTC Wildfire E3

HTC Wildfire E3

HTC Wildfire E3

Március 15-én jelentették be a belépőszintre szánt HTC Wildfire E3 létezését, és még ugyanebben a hónapban a piacra kerül.

A telefon, a specifikációját nézve teljes mértékben belesimul a tucattelefonok sorába. Ezzel persze, nem azt akarom mondani, hogy a HTC Wildfire E3 ne lenne jó, hanem azt, hogy a várhatóan alacsony ára mellé nem érdemes számítani semmi olyan tulajdonságra, ami valamiben kiemelné a többi hasonló telefon közül.

Nyilván, a HTC Wildfire E3-al nem is ez lehetett a szándéka a gyártónak, inkább csak a piaci szeletből akart magának kiragadni egy aprócska részletet.

A sikert sajnos nehezíti, hogy a régóta komoly gondokkal küzdő cég nevét, a vásárlóerő magját képező korosztály nem is nagyon ismeri. Hiszen rég volt már az, hogy a HTC sikeres volt a mobiltelefonok piacán.

A lényeg azonban az, hogy megjelent a Wildfire E3 megjelent és igazán olcsó mobilra számíthatunk személyében.

A hardver:

A 186 grammos mobil kijelző mérete 6.52 hüvelyk lett, az IPS kijelző maximális felbontása pedig, 720×1560 pixel.

A Wildfire E3, a Mediatek MT6762 Helio P22 chipset-jét kapta meg, ami nem egy mai darab hiszen 2018-ban jelent meg. A chipset tartalmaz egy nyolcmagos ARM Cortex-A53-as processzort, magonként 1.8 GHz-es órajellel, egy IMG PowerVR GE8320 grafikus processzort.

A telefon kétféle memóriával választható. Egyik változata 4GB RAM / 64BG háttártárat kapott, a másik változat pedig a 4GB RAM / 128 GB háttértárral kerül a piacra. Azt gondolom, hogy nem lett volna rossz dolog, ha a telefonnak legalább az egyik változata 6GB memóriával készül, mert a chipset tudja kezelni.

Fényképezésre 4 kamerát kapunk a telefon hátlapjára. Az elsődleges kamera 13MP-es széles látószögű lencsével és f/2.0-ás rekeszértékkel bír. Napközben elfogadható képeket lehet vele csinálni, de szürkülettől reggelig ne nagyon akarjátok használni.

Másodlagos kamerának egy 8MP-es ultraszéles kamerát kapunk. Ehhez f/2.2-es rekeszérték tartozik. A makrókamera a harmadik, és a negyedik pedig egy mélység érzékelő lett, mindkettő 2 MP-es és mindkettő f/2.4-es rekeszértékkel rendelkezik.

Jó dolog, hogy a telefon 4.000 mAh-ás akkuját USB Type-C 2.0 porton keresztül tölthetjük. Igaz ugyan, hogy csupán 10 wattos töltésre van lehetőség, de legalább a portja tudja az OTG-t, vagyis pendrive-ot, minikamerát, stb eszközt is rádughatunk.

A fentieket látva elmondhatjuk, hogy a HTC Wildfire E3, sehonnan nem fogja letúrni a konkurenciát. Ezzel szemben biztosak lehetünk benne, hogy egy megbízható, jó minőségű telefont kapunk kézhez, a piac alsó kategóriájából.

Forrás:
GSMArena




Ugrás a tetejére ↑