Mobil hírek Realme X3 Super Zoom

2020 május 26

0

Megjelent a Realme X3 Super Zoom!

Reklám

A mai napon lett hivatalos a létezése a Realme X3 Super Zoom-nak, amit 60-szoros kamerazoomal láttak el. Fentebb, a gyártó demonstrációs képeit láthatod.

A telefon a Snapdragon 855+ chipset-jét kapta meg, és hozzá egy bivalyerős , 8 magos Kryo 485-ös processzort valamint, egy Adreno 640 grafikus processzort.

A 120 Hz-en frissített IPS képernyő mérete 6.57 hüvelyk, ebben jelenik meg az ujjlenyomat olvasó és a szelfikamera, amely egy 32 MP-es szléeslátószögű kamera, amit egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera támogat.

Ha már a kameráknál tartunk, beszéljüónk a lényegről is. A hátlappi elsődleges kamerája egy 64 MP-es széleslátószögű kamera, egy 8 MP-es periszkópos telefotó kamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera, és egy 2 MP-es makrokamera.

Ezek azok, amelyek segítségével a telfon 60x-os közelítésre képes és természetesen a képfeldolgozó egység jelentősége sem elhanyagolható részlet.

A Realme X3 Super Zoom jelenleg egy memória konfigurációt kapot, ez 8 Gb ram, és 256 Gb háttértár.

A tápellátásról egy fix 4200 mAh-ás akkumulátor gondoskodik, amelyet 30W-on tudsz gyorstölteni az 1.0-és Type-c csatlakozón keresztül. Természetesen ez a csatlakozó lehetőséget ad az eszközeid töltésére is.

Hogy mennyi lesz a Realme X3 Super Zoom ára? A 91mobiles.com szerint a Realme X3 SuperZoom Edition ára indiábban 35.000 rúpiát fongnak kérni. Ez az MNB tegnapi árfolyama szerint 4,24-el szorzandó, ami 148ezer Ft-nak felel meg.

Ha azt nézzük, hogy ezt az összeget még sok költség növleni fogja amikor Magyarosrszágon hivatalosan is kapható lesz, hát nyugodtan számoljunk rá még legalább +50-70 ezer forintot.

És végül egy hivatalos videó a telefonról:

Források:
gsmarena.com
91mobiles.com
computerworld.hu
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑