Mobil hírek Megjelent a Qualcomm telefonja

2021 július 28

0

Megjött a Qualcomm saját mobilja. Jó lett.

Qualcomm telefon

Qualcomm telefon

A Qualcomm új 210 grammos telefonjának teljes neve, Qualcomm Smartphone for Snapdragon Insiders. Jó hosszú név de nem lényeges, mert úgyis mindenki csak Snapdragon telefonként fogja említeni, ugyanis ezt írták a telefon hátuljára. A mobil, jó lett. Tényleg jó lett. És nem csak a hardver, nem csak a minőség hanem az ára is.

A mobilt az ASUS tervezte és gyártja, piacra is az ASUS-on keresztül kerül majd kb.: 1500 dolláros áron. Igaz, adnak hozzá egy QC5-ös töltőt, egy SNAPDRAGON SOUND TWS fülhallgatót, valamint egy védőtokot is, de akkoris nagyon drága.

Hardver szinten, sok nagyon jó dolgot kapunk. A képernyő mérete 6.78 hüvelykes SAMSUNG AMOLED, maximum 1080 X 2448 PX felbontással. Természetesen GORILLA GLASS VICTUS védelmet kap, és always-on funkciót.

Szelfizni egy 24 MP-es kamerával lehet. A hátlapra, elsődleges kamerakánt egy 64 MP-es érzékelő került F/1,8-as lencsével. Másodlagos kameraként egy 12 MP-es kamerát raktak, f/2.2-es lencsével. A harmadik kamera egy telefotó lencsável ellátott, 8 MP-es kamera lett, 3x-os zoommal. A SPECTRA 580-as képfeldolgozó nagyobb teljesítményre készült, mint amit ez a rendszer tud. Így gondod, nem lesz vele.

Qualcomm Smartphone for Snapdragon Insiders

Qualcomm Smartphone for Snapdragon Insiders

Szintén a hátlapra került az ujjlenyomat olvasó. Az olvasó egy 2. generációs 3D sonic olvasó lett, ami jelenleg az egyik leggyorsabb eszköz, ami a picon megtalálható.

A telefon lapkakészlete természetesen a Snapdragon® 888 5G lett. Ez az egyik legjobb lapkakészlet, amit a gyártó most gyárt. A grafikus processzor a chipsethez tartozó Adreno™ 660 GPU

Ez mellé bekerült egy 512 GB-os UFS 3.1 tároló, és 16 GB-nyi LPDDR5 RAM is. Ezek miatt lényegében gémer telefonként is beszélhetünk a Snapdragon telefonról.

Az ANDROID 11-es oprendszer lényegében semmilyen extrát nem kapott. A 4.000 mAh-ás akkumulátort a töltője potom 30 perc alatt tudja 0-ról 70%-ig tölteni. A teljes feltöltéshez őedig 50 percre van szüksége.

Forrás:
qualcomm.com
qualcomm.com
mobilarena.hu




Ugrás a tetejére ↑