Mobil hírek OPPO Reno 6 lite

2021 november 15

0

Novemberben érkezik, az OPPO Reno 6 lite

OPPO Reno 6 lite

OPPO Reno 6 lite

Mindenki az OPPO Reno 7-es sorozatának megjelenését várja. A pletykák szerint viszont, valamikor novemberben érkezik az OPPO újnak mondott telefonja, a Reno6 Lite.

Azért azt írom, hogy újnak mondott,
mert nem az.

A duál sim-es mobiltelefon 6,43 hüvelykes AMOLED képernyővel rendelkezik, a súlya pedig 175 gramm.

A dobozból már az Android 11-en alapuló ColorOS 11.1-es oprendszerrel vehetjük ki.

A Snapdragon 662-es lapkakészlet egy nyolcmagos processzort tartalmaz, amelyből 4 mag Kyro 260-as Gold, és 4 mag pedig a Kyro 260-as Silver. A grafikus megjelenítésért egy Adreno 610-es GPU felel.

Mivel a Reno 6 Lite-ot hivatalosan még be sem jelentették, így a kártyás bővíthetőségről, egyelőre még semmit nem tudunk.

Azt azonban már tudjuk, hogy a hátlapon egy széles látószögű, 48 Mp-es főkamera lesz az elsődleges kamera. Ez mellett egy 2 MP-es makró kamera lesz, valamint egy szintén 2 MP-es mélységérzékelő is található. Ezekkel a kamerákkal max 1080p-es felbontásban, legfeljebb 30 képkocka / perces videót tudunk rögzíteni.

A 16 MP-es, széles látószögű szelfikamera ugyanilyen videó készítésére ad lehetőséget.

Jó dolog, hogy a 3.5-es jack-dugót nem hagyták ki.

A telefon 5.000 mAh-ás akkuját az OTG képes Type-C porton keresztül, legfeljebb 33 wattos teljesítménnyel tudjuk feltölteni.

És, hogy miért állítom, hogy ez a telefon nem új? Azért, mert a specifikációja teljes mértékben megegyezik, a 2021, Április 05-én bejelentett, és Május 10 óta kapható, OPPO A74-es mobiltelefonnal.

Ha, ennek a hírnek hallatán felemelted a szemöldököd akkor most, biztosan ráncolni kezded. Az előbb említett két telefon specifikációja pedig megegyezik az Oppo F19 specijével, amit 2021 Április 1-én jelentettek be és Április 8 óta lehet megvásárolni.

Röviden:
Új néven, kapsz egy olyan telefont, amit az év elején már kiadtak kétszer, két eltérő néven is.

Forrás:
Gsmarena




Ugrás a tetejére ↑