Mobil hírek Pocophone F2 megjelenés februárban

2020 február 5

0

Pocophone F2 megjelenés februárban

Reklám

Pocophone F2 megjelenés februárban

Pocophone F2 megjelenés februárban

Az első hírek még 2018-ban érkeztek a telefonról, de a legújabb hírek szerint, a nemrégiben a Xiaomi-tól különvált márkaként megjelenő Poco, Február 7-én készül kiadni a Pocophone F2-őt.

A telefon, a hírek szerint 8 magos, 64 bites, 2.84 GHz-es procit kap. A telefonba 20 Mp-es előlapi kamerát szerelnek majd a szelfimániásoknak, míg a hátlapon 3 kamera lesz. Ezek egy 16 Mp-es, egy 8 Mp-es és egy 5 Mp-es. Feltehetően a szokásos nagylátószögű és makro kamerák lesznek majd, a 16 Mp-es főkamera mellett.

A memóriával nem spróroltak, 6 Gb Ram-mal szerelik, és 128 Gb háttértár kerül bele. Ha ez nem lenne elég valakinek, természetesen lehetősége lesz memóriakártyával bővíteni azt.

A Corning Gorilla Glass 6.3 hüvelykes IPS képernyőt, egy Adreno 640-es grafikus proci fogja meghajtani.

A tápellátásról egy 4.100 mAh-ás Li-Po /ám a legutóbbi pletyka szerint, már 5.000 mAh-ás/ akkumulátor gondoskodik, ezt USB-C-n keresztül töltheti majd, a boldog tulajdonos.

Pocophone F2 megjelenés februárban

Pocophone F2 megjelenés februárban

A telefonra, az Android 10-es rendszert teszik, /a Lite verzióra biztosan/ amit természetesen MIUI kezelőfelületen keresztül érhetünk majd el, ahogy azt a Pocophone F2 Lite verzióról kiszivárgott képek alapján, szinte biztosra vehetjük .

A telefon ára egyelőre még nem ismert, de a 91mobiles szerint Indiában 26,990 Rúpia lesz a megjelenéskor. Ezt a mai árfolyamon kb 4-el kell szoroznunk. Ez azonban csak kiindulási alapnak jó, mert mire hazánkba ér, legalább + 50%-al magasabb árat kell majd számolni.

Egyelőre ezek a pletyka szintű hírek, aztán ha kiadják és elönti a netet a sok valós infó, akkor majd még beszélek róla, mert ez engem is érdekel.

Forrás: 91mobiles.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑