Mobil hírek Redmi telefon 100 W-os gyorstöltéssel

2021 szeptember 13

0

Redmi telefon jön, 100 W-os gyorstöltéssel

Reklám

Redmi K40

Redmi K40

A Xiaomi, az év elején piacra dobta a Redmi K40 sorozatú okostelefonokat, a K40 Gaming Editiont pedig, amelyet POCO F3 GT néven adtak piacra Indiában, nem sokkal később mutatták be.

A Digital Chat Station szerint, a Redmi új okostelefonon dolgozik. Az új telefon, 6,7 hüvelykes FHD+ OLED kijelzővel rednelkezik, amely 120 Hz-es képfrissítésre képes és Snapdragon 870 SoC-val szerelik. Gyakorlatilag, ugyanolyan mint a Redmi K40.

Azonban, ez a telefon egy 50 megapixeles kamerát kap a hátlapjára. Ez a kamera pedig, feltehetőleg egy Sony IMX766 érzékelő lesz.

Az új telefon, a Redmi középkategóriás telefonjai között elsőként kap majd IP68-as por- és vízállóságot. Szintén ez a telefon lesz az első a gyártó kínálatában, amely támogatja a 100 W-os gyorstöltést.

A telefon várhatóan szimmetrikus, kettős lineáris hangszórókkal rendelkezik majd, a jobb és kiegyensúlyozottabb hangélmény érdekében.

A pontos modell még nem ismert, de számíthatunk arra, hogy ez a telefon Redmi K40S néven jelenik majd meg, de arra is számíthatunk, hogy az új Redmi K50 sorozatban fog megjelenni.

Ennek a telefonnak kell felvennie a versenyt, a közelgő GT Neo 2-vel, amely várhatóan 120 Hz-es AMOLED képernyővel, és Snapdragon 870-es lapkakészlettel kerül a piacra.

Forrás:
fonearena.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑