Mobil hírek Samsung Galaxy Z flip megjelenés

2020 január 31

0

Samsung Galaxy Z flip megjelenés

Reklám

Samsung Galaxy Z flip megjelenésFebruár 11 én lesz, a Galaxy unpacked nevezetű esemény, amelyen a Samsung várhatóan be is mutatja majd az új, Galaxy Z flip nevezetű telefonját. Ez, a Razr-hez hasonló, összecsukható kagylótelefon lesz.

A telefon várhatóan 1600-1750 dolláros áron kerül majd az európai piacra. Véleményem szerint, mire nálunk is kapható lesz ez a telefon, addigra az ára elérheti majd akár, az 1900 dollárt is.

Persze, a feketeimportból származó, kitudja, honnan behozott telefonok ára ennél jóval alacsonyabb lesz, mint a hivatalosan behozott darabok.

A GSMAréna szerint, a telefon 15 wattos gyorstöltést fog támogatni és, 3300 mAh-ás akkumulátorral szerelik. A legújabb pletykák pedig azt mondják, hogy a Samsung Galaxy Z flip egy speciális, ultravékony és hajlítható üvegréteget fog kapni a kijelzőjére, amit  “Samsung Ultra Thin Glass“-nek neveztek el.

Ennek az üvegrétegnek a prototípusát mutatták be  2019 márciusában. Az akkori prototipus vastagsága csupán 0,1 mm volt, és 5 mm-es sugárban lehetett hajlítani.

A telefon várhatóan 6,7 hüvelykes dinamikus amoled kijelzővel készül, 12 megapixeles főkamerával, 10 megapixeles szelfi kamera, és 256 GB háttértár kerül bele.

Még nem tudjuk, a Samsung Galaxy Z flip melyik Androidot kapja majd, ez várhatóan a legutóbbi kiadás lesz. De a kezelőfelület, a Samsung saját, ONE UI 2.1-es kezelőfelülete lesz

Forrás:
Gsmarena.com
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑