Mobil hírek Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon megjelenés

2020 január 13

0

Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon megjelenés

Reklám

Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon megjelenés

Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon előlap

Végre a Samsung is kijött egy újabb olyan telefonnal, amit kimondottan munkára találtak ki. Az Xcover 4s már 2019 júniusában megjelent, de a Samsung Xcover 4s Pro-t, állítólag még csak finnországban adták ki. A globál megjelenése Január 31-re várható.

A telefon hivatalos termékoldalát a források közt találod megjelölve. A lényeg, hogy a telefont különlegesnek nevezik, mert a kijelzője kameralyukas megoldást kapott, ami a képernyő bal felső sarkában található. Ami telefon külső megjelenésében érdekes lehet még, hogy strapatelefonoktól szokatlanul vékony a kávával készítették el.

A telefon képernyője 6,3 hüvelykes átmérőjű, ezt pedig egy Mali-G72 MP3-as grafikus processzor hajtja meg. Ahogy azt már az előbb is írtam, a 13 megapixeles szelfikamerát, a kijelző bal felső sarkába tették.

A hátlapra két lencsét is raktak. Az egyik egy 25 megapixeles kamera, a másik pedig egy Ultraszéles látószögű, 8 megapixeles kamera. Mellette van egy ledes vaku is. A zseblámpát, a bal felső sarokban elhelyezett programozható gombok /2db/ egyikével be lehet kapcsolni.

A telefonba, egy nyolcmagos Exynos 9611 es processzort építettek, ez mellett van 4Gb memória, és 64 gigabájt háttértár. Ha ez nem lenne elég, 512 Gb-nál nagyobb MicroSD-vel, tovább bővítheted.

Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon megjelenés

Samsung Xcover 4s Pro strapatelefon hátlap

A 4050 mAh-ás akkumulatort, egy Type C porton keresztül lehet tölteni. A telefon vastagsága 10 mm, a súlya pedig 200 gramm fölött van telefonba épített ujjlenyomat olvasó jobbra van a káva oldalan. Telefon természetesen az Android 10-et kapta meg, ezen pedig az OneUI 2.0 kezelőfelület fut.
A telefon elvileg 2020 Január 31-én jelenik meg, a várható ára 500 euro körül lesz.

Forrás:
Samsung.com
gsmarena
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑