Mobil hírek HTC Sense óra és időjárás widget letöltése

2020 november 18

0

Ăšjra itt, a HTC Sense widgetje?

HTC Sense óra és időjárás widget letöltése

Letölthető a HTC Sense óra widget-je!

A napokban vált elérhetővé a régi HTC mobilok óra és időjárás widget-je, erre hívja fel a figyelmet a napidroid.hu a cikkében.

A HTC Sense felület, és annak néhány widgetje, régen nagyon népszerű volt. Voltak olyan rajongók is, akik csak azért root-olták a telefonjukat és tettek rá custom ROM-ot, hogy ezt a widget-et használhassák.

Később, mikor megjelentek az indító alkalmazások /Launcher-ek/ már sok olyan kis widget volt azokhoz letölthető, amiket komolyabb hozzáértés nélkül is ugyanúgy használhattál, mintha a telefonod gyárilag tartalmazná a HTC Sense widget-jeit.

A most letölthető widget mindkét verziója egész jól paraméterezhető, azonban arra mindenképp figyelned kell, hogy ezek nem teljes verziós alkalmazások.

Figyelj oda!!!

Mindkét program tartalmaz hirdetéseket és nincs is rá lehetőség, hogy teljes verziót vásárolj belőlük. Az alkalmazásokban található hirdetéseket és néhány további menüpontot csak és kizárólag havi, vagy éves előfizetés mellett tudod eltüntetni, vagy éppen elérni. Ennek megfelelően az előfizetési periódus végén, a rendszer automatikusan hosszabbítja az előfizetést, és az ahhoz tartozó költséget le is vonja a számládról.

A letöltéseket az alábbi linkeken tudod elérni:

Sense Flip Clock & Weather

Sense V2 Flip Clock & Weather

 

Forrás: Napidroid.hu




Ugrás a tetejére ↑