Mobil hírek Xiaomi Redmi Note 9 Pro adatok és árak

2020 március 5

0

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6 GB RAM-mal és az Android 10-el érkezik?

Reklám

Xiaomi Redmi Note 9 Pro adatok és árak

Xiaomi Redmi Note 9 Pro adatok és árak

A mobilos portálok beindultak, mert a Geekbench adatbázisában, Március 4-én megjelent egy teszt a Redmi Note 9 Pro teszteredményeivel. A linket lent a források közt találod.  Sokan írnak sokfélét, van amelyik lap teszt címe ellenére is kérdőjelessé teszi, hogy ténlyeg a Pro teszteredményei-t láthatjuk-e ott, vagy csak a normál, nem Lite kiadásról olvashatunk.

A teszteredményeket az oldalon nézze meg, aki akarja de az SZERINTEM biztos, hogy az a kevés, amiket a hardverről ott olvashatunk, az egy manapság átlagos Pro-nak felel meg.  Az Android 10-et futtató telefonnak 8 magos procija lesz, ami 1,8 GHz-en fog pörögni. A cirka 6 Giga ram sem szokott bekerülni a gyengébb kiadásokba, bár láttunk már csodát…

A Gadgetsnow szerint /link a forrásbban/ Snapdragon 720G lapkakészlet lesz benne, ami tudomásom szerint játékokra lett kitalálva. A háttértár 64 Gb lesz, amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy Pro kategóriában már kicsit kevéskének tűnik. A kamerakészlete 64/8/2/2M lesz, ez teljesen átlagos, az akkumulátorja pedig, 4500 mAh-ás, ez szintén átlagos, ahogy a 20 Mp-es szelfikamera is.

Az ami szerintem érdekes a kérdésben, hogy mennyi lehet majd a Xiaomi Redmi Note 9 Pro várható ára!

A nem hivatalosan, 2020 Március 14-re tervezett indiai megjelenés időpontjára a telefonnak 12.000 rúpiát jósoltak, ami 4,1-el szorozva sem éri el az 50.000 Ft-os árat. Ez kiemelkedően jó ár, egy ilyen telefonért, de senki se ringassa magát hiú ábrándokba, mire ideér, a telefon magyarországi ára legalább 90-100.000 Ft- lesz. Szerintem.

Egy diszkrét megjegyzés a végére: Ha megnézed a fejlécként megjelenő kép tartalmát feltűnhet, hogy az általam írtak és az ott szereplő adatok néhol eltérnek. Ezen a tényen nem szabad fennakadni, hiszen megjelenés előtti telefonról beszélünk…

Forrás:
gadgetsnow
geekbench
  • Reklám

Ugrás a tetejére ↑