Samsung telefonok A Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5 július 26-án kerül bemutatásra

2023 május 20

0

A Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 július 26-án kerül bemutatásra

A Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5-ről többször is felröppent a pletyka az elmúlt hetekben. A híresztelés lényege az volt, hogy a Samsung a vártnál korábban dobhatja piacra, a következő generációs összehajtható telefonjait. A Samsung, általában minden év augusztusában dobja piacra, az új Galaxy Z sorozatú telefonokat. A cég, idén azonban a júliusban tervezi, az új összecsukható telefonok bemutatását.

A Chosun Media új jelentése szerint a Samsung úgy döntött, hogy 2023. Július 26-án megtartja, a Galaxy Unpacked eseményt. Ezen az eseményen fogják bemutatni, a Galaxy Z Flip 5 és a Galaxy Z Fold 5 mobiltelefonokat. Ez a bemutató, idén két héttel korábban lesz mint az eddig megszokott időpontja, a Samsung összecsukható telefonok bemutatójának.

A Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5 július 26-án kerül bemutatásra

Galaxy Z Flip 5

Sőt, ellentétben a korábbi Galaxy Unpacked eseményekkel, amelyek Barcelonában vagy New Yorkban/San Francisco-ban történtek, az idei Flip 5 és a Fold 5 bemutató eseményére Szöulban, Dél-Koreában kerül majd sor.

A Galaxy Z Flip 5, és a Galaxy Z Fold 5-ös telefonok 2023. Augusztus 11-én kerülhetnek forgalomba. A korai megjelenés oka az, hogy a félvezető chipek beszerzése lassú. Ez pedig, óriási hatással volt a Samsung nyereségére.

Így, az kisebb mennyiségű chipeladások ellen a Samsung, igyekszik korábban piacra dobni következő generációs összehajtható telefonjait. Ezzel próbálja elviselhetőbbé tenni, a 2023. harmadik negyedévi bevételt.

Változások a Galaxy Z Fold 5-nél

A Samsung jelentős változást hoz, a Z Flip 5 és a Z Fold 5 szerkezeti kialakításában. Mindkét telefon új, vízcsepp alakú csuklópántot használ. Ezek segítségével kevésb látható a képernyő gyűrődése, és lehetővé teszi a telefon összecsukásakor a két oldal között ne maradjon rés. Mindkét telefon megtartja az IPX7 vízállósági besorolást, és a Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy lapkakészlettel lesz felszerelve.

Arról, hogy az új telefonokon milyen Samsung gyári csengőhangok lesznek, egyelőre nincs hír, de feltételezhető, hogy az eddigi hangok átdolgozott változatait kapjuk a készülékekhez. Hamarosan, ezt is megtudjuk.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑