Mobil hírek A Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro európai árai

2023 szeptember 5

0

A Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro európai árai

A Pixel 8 √©s a Pixel 8 Pro eur√≥pai √°rai most jelentek meg az interneten, hetekkel a Pixel Watch 2 melletti megjelen√©se elŇĎtt. √Āll√≠t√≥lag a Pixel 8 sorozat 128 GB t√°rhellyel indul Eur√≥p√°ban, √©s 512 GB-os v√°ltozatot sem k√≠n√°lnak a kisebbik Pixel 8-hoz.

A Tech Outlook azt √°ll√≠tja, hogy hivatalos eur√≥pai √°rat kapott a Pixel 8, √©s Pixel 8 Pro, a Google k√∂vetkezŇĎ gener√°ci√≥s okostelefonjaihoz. T√°j√©koztat√°sul, a webhely azt √°ll√≠tja, hogy ezek az √°rak 23%-os √°f√°t tartalmaznak, ami a k√©rd√©ses orsz√°gokat √ćrorsz√°gra, Lengyelorsz√°gra vagy Portug√°li√°ra korl√°tozza.

√ćgy a Pixel 8 √©s a Pixel 8 Pro, val√≥sz√≠nŇĪleg kevesebbe ker√ľl az eur√≥z√≥na t√∂bbi orsz√°g√°ban.

√Āll√≠t√≥lag a Pixel 8 √©s a Pixel 8 Pro k√©t sz√≠nben fog megjelenni. A The Tech Outlook szerint, ezek a sz√≠nek a „Mint” √©s „Obsidian” lesznek. Ezenk√≠v√ľl a Google, v√°rhat√≥an a „Hazel and Rose-t” Pixel 8 exkluz√≠v sz√≠neiben k√≠n√°lja. A „Bay” √©s „Porcelain” pedig a Pixel 8 Pro-hoz ker√ľl.

√ögy tŇĪnik, a kor√°bban kisziv√°rgott h√≠rek m√°r felfedt√©k a Pixel 8 Pro exkluz√≠v sz√≠neit, amelyeket al√°bb olvashattok. A The Tech Outlook szerint a Google, az al√°bbiak m√≥don √°razta a Pixel 8 sorozatot, √°fa n√©lk√ľl:

Pixel 8 ‚Äď 128 GB (710,77 ‚ā¨)
Pixel 8 ‚Äď 256 GB (771,79 ‚ā¨)
Pixel 8 Pro ‚Äď 128 GB (1004,65 ‚ā¨)
Pixel 8 Pro ‚Äď 256 GB (1065 ‚ā¨)
Pixel 8 Pro ‚Äď 512 GB (1188 ‚ā¨)

A Google hallgat√≥lagosan megerŇĎs√≠tette, hogy a Pixel 8 sorozat a k√∂vetkezŇĎ hardverbemutat√≥ rendezv√©nyen deb√ľt√°l majd. Ezt a bemutat√≥t a gy√°rt√≥, Okt√≥ber 4-re √ľtemezte. A bemutat√≥ egy m√°sik r√©sztvevŇĎje, val√≥sz√≠nŇĪleg a Pixel Watch 2 lesz, amely a Pixel Watch ismerŇĎs megjelen√©sŇĪ ut√≥dja lesz. A pletyk√°k szerint azonban, a Google √ļj gener√°ci√≥s okos√≥r√°j√°t egy Snapdragon W5 Gen 1-bŇĎl sz√°rmaz√≥ lapkak√©szlettel szerelte fel. Ez, t√∂bbek k√∂z√∂tt jav√≠tja a Pixel Watch platform teljes√≠tm√©ny√©t, √©s az akkumul√°tor √©lettartam√°t is.

EgyelŇĎre nincs inform√°ci√≥ arr√≥l, hogy a telefonon milyen csengŇĎhang k√©szletet kapunk. Oprendszer tekintet√©ben, nagyon val√≥szinŇĪ, hogy a leg√ļjabb android ker√ľl a k√©sz√ľl√©kekre.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ