Mobil hĂ­rek Google Pixel 8 Pro

2023 jĂşnius 16

0

A Google Pixel 8 pro kamera adatok is kiderĂĽltek

A leutóbb kiszivárgott információk, a Google Pixel 8 kameráinak adatait ismertetik. A kamera, mindig is a Google Pixel okostelefonjainak legjobb tulajdonsága volt. Egy eléggé részletes, új információ szerint, a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro néhány komolyabb újítást mutat be. Beleértve, az új főérzékelőt, néhány Pro-exkluzív frissítést, és még néhány további újdonságot..

Egy másik, az Android Authorityn keresztül érkezett kiszivárogtatás, amit Kamila Wojciechowska-nak köszönhetünk, részletes bontásban részletezi, hogy mi várható a Pixel 8-hoz, és a Pixel 8 Pro-hoz legalábbis kamerák tekintetében.

A legfontosabb rĂ©szlet…

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro

A legfontosabb részlet, hogy mindkét telefon új elsődleges kameraérzékelőt kapott. EZ az érzékelő, a Samsung ISOCELL GN2. Az 50 MP-es érzékelő, a Pixel 6 és 7 által használt GN1 közvetlen utódja.

Az érzékelő fizikailag is nagyobb, és körülbelül 35%-kal több fényt képes rögzíteni, mint az elődje. Az új szenzor további technikai támogatást is ad az olyan funkciókhoz, mint a 8K videórögzítés (a Tensor G3 is támogatja ezt ) és a lépcsőzetes HDR.

A Pixel 8 Pro Ăşjabb exkluzĂ­v frissĂ­tĂ©st kap a „time-of-flight” Ă©rzĂ©kelĹ‘jĂ©ben, amely egy 8Ă—8 ToF VL53L8 Ă©rzĂ©kelĹ‘t alkalmaz. Az összes Tensor-alapĂş Pixel telefon rendelkezik egy ilyen Ă©rzĂ©kelĹ‘vel, de a 8 Pro Ăşj modellje, jelentĹ‘s frissĂ­tĂ©seket hozhat az automatikus Ă©lessĂ©gállĂ­táshoz.

A 8 Pro hőmérséklet-érzékelőjéről korábban kiszivárgott hírek szerint, állítólag szintén a Melexis MLX90632-őt kapta, ami csak egy hőmérséklet-érzékelő. Itt nincs hőképalkotás annak ellenére, hogy ez az önálló rész magában is elég drága.

Mindkét telefon ultraszéles kameráit frissítik. A 8 Pro esetében valószínűleg, a 64 MP-es Sony IMX787-es érzékelőjét használják majd, az ultraszéles kamerájához. Ezt az érzékelőt használja a Pixel 7a is, az elsődleges kamerájaként. Megemlítik, hogy a Pixel 7 Pro makrómódja nem biztos, hogy újra megjelenik ezen az új eszközön. A Pixel 8 Pro teleobjektívje, valamint mindkét telefon szelfikamerája, változatlan marad.

A szoftver is láthatóan frissítést kap. A Google Camera alkalmazás, három frissítést hoz. Ez magában foglalná a „Cinematic” módban készült videókban előállított, mesterséges bokeh szintjének kiválasztását, valamint az „Adaptive torch”-t. Ez utóbbi, képes beállítani a LED vaku intenzitását a felvett jelenet alapján.

Végül pedig ott van a „Segmentation AWB”, amely AI segítségével különböző darabokra vágja a felvett jelenetet, hogy jobban alkalmazza a feldolgozási módszereket a kép egyes részein.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑