Mobil hírek A Google Pixel Fold 2 a Tensor G4 lapkakészletet kapja

2024 febru√°r 9

0

A Google Pixel Fold 2 a Tensor G4 lapkakészletet kapja

A pletyk√°k szerint Google, a k√∂vetkezŇĎ Pixel Fold okostelefonj√°hoz, m√°r nem a Tensor G3 lapkak√©szletet, hanem egyenesen a Tensor G4-es lapkakk√©szletet fogja haszn√°lni. A Tensor G4-es v√°rhat√≥an, a Pixel 9-et √©s a Pixel 9 Pro-t fogja t√°pl√°lni, az id√©n okt√≥beri megjelen√©s√ľkkor. √ćgy, ha a Fold is szerepelni fog ezekben a tervekben akkor lehet, hogy a Fold csak a Pixel 9 √©s a Pixel 9 Pro mellett l√°tja meg a napvil√°got.

Az eredeti Pixel Foldot tavaly mutatt√°k be a Google I/O-n, a m√°jusi konferenci√°n. Ezt szem elŇĎtt tartva arra sz√°m√≠tottunk, hogy id√©n m√°jusban l√°thatjuk az ut√≥dj√°t, de nyilv√°nval√≥an nem. Term√©szetesen csak akkor, ha ez a pletyka beigazol√≥dik.

Teljes√≠tm√©ny szempontj√°b√≥l a Google Tensor lapkak√©szletei, soha nem voltak rekorder eszk√∂z√∂k. √ćgy az √ļj Fold, amely n√©h√°ny h√≥napot v√°r egy jobb chip megszerz√©s√©re, nem hangzik olyan rossz √∂tletnek. De, van m√©g t√∂bb is! A Google, m√°r nyilv√°nval√≥an teszteli a Pixel Fold 2-ŇĎt, 16 GB RAM-mal. Ez pedig t√∂bb, mint amit eddig, b√°rmelyik Pixel telefonban kaphattunk. Az √ļj Fold, UFS 4.0-es t√°rol√≥val is rendelkezik, ami elŇĎrel√©p√©s az OG UFS 3.1 t√°rol√≥j√°hoz k√©pest.

M√°r l√°ttunk kisziv√°rgott h√≠reket a Pixel 9, √©s a Pixel 9 Pro kapcs√°n. De eddig, semmit nem hallottunk a Pixel Foldr√≥l, √©s ez √∂nmag√°ban k√∂zvetett megerŇĎs√≠t√©se lehet a mai pletyk√°nak.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ