Mobil hĂ­rek Hisense A9 E-Ink Kindle helyett

2022 jĂşnius 6

0

A Hisense következő okostelefonja, majdnem egy Kindle

Hisense A9 E-Ink Kindle helyett

Hisense A9 E-Ink Kindle helyett

Megjelent a Hisense A9 E-Ink. Ha az új okostelefonokra gondolsz, akkor valószínűleg elsőként olyan dolgok jutnak az eszedbe mint a nagy és fényes kijelző vagy, egy magas felbontású hátsó kamerarendszer. A Hisense azonban, másként gondolkodik a telefonkijelzőkről.

Az A9-es Hisense telefon nem büszkélkedhet gigantikus, fényes OLED-kijelzővel. Olyan kijelzőt kínál, amelyet az olvasást kedvelők, mindenképp imádni fognak.

A kijelző:

A 6,1 hüvelykes, 300 ppi-s E-Ink Carto 1200 kijelzője, HyperWave ultrahullámú motort használ, amely 33%-kal gyorsabb frissítési gyakoriságot és pontosabb színhőmérséklet-beállítást tesz lehetővé. A képernyőbeállítások között, 36 szint közül választhatsz.

Ami igazán klassz, hogy a telefon kijelzőjén 27 LED is található. Amiatt a telefon, rendkívül jól hangolható az olvasáshoz, mivel minimálisra csökkenti a szem terhelését. Még akkor is, ha az egész napodat a Twitter lapozásával, vagy egy csomó e-könyv olvasásával töltöd.

A 4000 mAh-ás akkumulátor, bőven eleggendő töltéssel rendelkezik, az egész napos olvasáshoz. A képernyő alacson energiafelvétele miatt, lényegében bármi máshoz elég, amit a telefonnal csinálhatsz.

Hisense A9 E-Ink Kindle helyett

Hisense A9 E-Ink Kindle helyett

Kamerák:

Ezenkívül Hisense A9, egy 5 MP-es előlapi, egy 13 MP-es hátsó kamerával, valamint egy oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. A kapcsolat szempontjából, a telefon támogatja a 4G LTE-t, a kétsávos Wi-Fi-t és a Bluetooth 5.0-t. A Hisense A9 E-Ink mérete: 79,5 x 7,8 x 159 mm, tömege 183 gramm.

Chipset, Ă©s hangok:

A telefon belsejében, egy Snapdragon 662-es processzor található. A Hisense A9-es az InkOS operációs rendszert használja. Ez az oprendszer az Android 11-en alapul, és bármilyen kompatibilis alkalmazást le lehet rá tölteni. Ami a hangot illeti, az ES9318 chipset tökéletes a HiFi kimenethez, valamint az olyan népszerű kodekek támogatásához, mint az LDAC, SBC, AAC és AptX Bluetooth. Így nem csak zenehallgatáshoz, hanem kedvenc hangoskönyveinek hallgatásához is nagyszerű.

A Hisense A9 E-Ink okostelefont a goodereader.com-on lehet megvásárolni. Az ára 409,99 dollár.

Kétféle konfigurációban érhető el: 4 GB RAM + 128 GB tárhely vagy 6 GB RAM + 128 GB tárhely. A specifikációja alapján egy középkategóriás telefonnak tűnik, amely az olvasás kedvelőit célozza meg. felülmúlja a telefon és a Kindle körbeverését, igaz?

Forrás




Ugrás a tetejére ↑