Nokia telefonok A HMD Global új, a HMD első mobiltelefonja

2023 november 7

0

A HMD Global szerint ennyi volt a Nokiának?

A HMD Global vezérigazgatója, Jean Francois Baril megemlítette, hogy HMD márkanév alatt, új technológiai termékek kerülnek piacra.

A GSMChina csapata kiszúrta, az első két HMD-telefont. Ez az izgalmas fejlesztés megmutatja, mire képes a HMD mint márka, 2024-ben. Nyilvánvaló, hogy a HMD, különösen az indiai piacon akar előrelépni.

A HMD Global új, a HMD első mobiltelefonja

A HMD Global, két új okostelefonon dolgozik. Ezt a hírt, GSMA IMEI adatbázison keresztül szerzett információk, hivatalosan is megerősítették. Ezeknek a modelleknek a műszaki jellemzői, egyelőre még nem ismertek. De annak örülhetünk, hogy a gyártó egyáltalán a létezésüket megerősítette.

A különböző okostelefon-gyártók közötti verseny, kiemelkedően fontos a felhasználók számára. Ennek is közszönhető, hogy az új HMD okostelefonok, várhatóan kiváló specifikációkkal rendelkeznek majd.

Jelenleg, az új HMD mobiltelefonok belső tesztelése zajlik. Az új telefonok típusszáma N159V, illetve TA-1585. Bár a termékek műszaki jellemzői egyelőre még nem tisztázottak, sok felhasználó már izgatottan várja az információkat arról, hogy az új modellek, milyen fejlett funkciókkal érkeznek. A TA-1585 típusszámú modell, egy régi Nokia modell, amely a HMD márkajelzése alatt fog megjelenni.

Jean Francois Baril, aki a HMD Global alapítója és szóvivője nem említette, a HMD márkanév alatt megjelenő termékek részleteit.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑