Mobil hírek Motorola Moto E32

2022 május 11

0

A Moto E32 lassan elérhetővé válik, egész Európában

Reklám

A múlt hónapban néhány alkalommal kiszivárgott némi információ, Moto E32-ről. Az akkori hírek szerint a megjelenést, egy nagyon közeli időpontra várhattuk.

Azonban a Motorola, Május 4-én úgy döntött, hogy gyakorlatilag nulla fanfárral hivatalossá teszi a telefon megjelenését. Az európai lista, egyszerűen csak frissült az új típussal és ennyi. Semmi díszes esemény, semmi ilyesmi.

Motorola Moto E32

A Moto E32 két színben kapható. Az egyik a Misty Silver, a másik szín, a Slate Grey. Úgy tűnik, hogy a színek közül az előbbi, a Misty Silver lesz elsőként elérhető, a Slate Grey pedig hamarosan piacra kerül. Európában csak egy konfiguráció létezik a telefonból. Ez a konfig 4 GB RAM-mal, és 64 GB bővíthető tárhellyel rendelkezik. A telefon ajánlott fogyasztói ára, 149 euró.

De mit is ad a Motorola Moto E32, ezért az összegért?

A Moto E32 6,5 hüvelykes 720×1600-as felbontású, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciájú LCD érintőképernyőt, valamint Unisoc T606 lapkakészletet tartalmaz. A hátlapon egy 16 MP-es elsődleges kamerát kapunk, amely mellé egy 2 MP-es makró kamerát valamint, egy 2 MP-es mélységérzékelőt szereltek.

Egyetlen, alsó hangszóróval rendelkezik a telefon. A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, ebben a kategóriában még teljesen hétköznapinak számít. Emellett, sokaknak örömet okoz majd. Az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőt, a bekapcsológombba integrálták. A telefon, IP52-es fröccsenésvédelemmel rendelkezik. Az 5000 mAh-s akkumulátort, 18 W-os gyorstöltéssel tudjuk feltölteni.

A fentiek ellenére, a dobozban lévő töltő, csalódást keltően csak 10 W-os. Tovább borzolja a közízlést, hogy a Moto E32-es, a dobozból kivéve is csak az Android 11-et futtatja. Sőt, egyelőre nincs is arról semmilyen hír, hogy a telefon később kap-e rendszerfrissítést. A gyártót ismerve, ez a kategória talán egy, esetleg két frissítést fog megélni. Bár a két frissítésben nem hiszek, azt szinte biztosnak tartom, hogy a Google által tavaly kiadott Android 12-es rendszert megkapja majd a készülék. De, ki tudja?!

Egyébként, a Moto E32 méretei: 163,95 x 74,94 x 8,49 mm, súlya pedig 184 gramm. Jelenleg Belgiumban kapható de hamarosan, más piacokra is ki fog kerülni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑