Motorola telefonok A Motorola 5G modellje 12 GB RAM-mal várható szeptemberben

2023 augusztus 27

0

A Motorola 5G modellje 12 GB RAM-mal várható szeptemberben

Ha egy kicsit képben vagy a Motorola okostelefon-piaci jelenlétével, akkor valószínűleg tudod, hogy a cég többnyire egy vagy két (néha több) új középkategóriás telefonon dolgozik egyszerre. Jelenleg például arra lehet számítani, hogy az 5G-kompatibilis Moto G54 és a Moto G84 viszonylag hamarosan megjelenik. Legalábbis erre számíthatunk, néhány a közelmúltban kiszivárgott hír alapján.

Jön a Motorola G84 5G

De a Motorola G84 5G, amely nĂ©hány napja mĂ©g csak egy nagy kĂ©rdĹ‘jel volt, hamarabb megjelenhet, mint gondoltuk. Legalábbis, a Twitter X-en találhatĂł, általában jĂł kapcsolatokkal rendelkezĹ‘ Mukul Sharma szerint. Sharma, aki talán jobban ismert a @stufflistings álnĂ©ven, azt állĂ­tja, hogy a Motorola idĂ©n szeptemberben „globálisan” dobja piacra a Moto G84 5G-t, Ă©s a hivatalos bejelentĂ©sre valĂłszĂ­nűleg elĹ‘ször Indiában kerĂĽl sor. MĂ©g azelĹ‘tt, hogy a telefon további terĂĽletekre terjeszkedne szerte a világon.

Ez valószínűleg nem spekuláció vagy megérzésekre épülő jóslat. A hír, nagy valószínűséggel belső forrásokon alapszik. Feltehetően ugyanez vonatkozik, a minap nyilvánosságra hozott kulcsfontosságú specifikációkra is. Ezek közé tartozik a 120 Hz-es, 10 bites, egyelőre még ismeretlen méretű P-OLED kijelző, valamint az elég bőséges, 12 GB RAM, és a 256 GB-os belső tárhely.

Ez elĂ©g lenyűgözĹ‘ a a Motorola rĂ©szĂ©rĹ‘l, legalábbis Ăşgy, hogy a tavalyi Moto G82, megmagyarázhatatlan mĂłdon soha nem kapott G83-as folytatást. De a „prĂ©mium” vegán bĹ‘rbevonat Ă©s a lenyűgözĹ‘ Viva Magenta szĂ­nválasztĂ©k cĂ©lja, hogy a hamarosan megjelenĹ‘ kĂ©szĂĽlĂ©k, kitűnjön a legjobb pĂ©nztárcabarát telefonok közĂĽl. Legalábbis, a Motorola Edge 40, Ă©s az Edge 30 Fusion mellett.

Továbbra sem lehet tudni, hogy a Motorola hogyan foga beárazni, egy ilyen kiemelkedő középkategóriás készüléket Indiában és a nemzetközi piacokon. Különösen azért, mert a múlthéten kiszivárgott renderképek azt is sugallják, hogy a G84 kettős hátlapi kamerarendszere tartalmazni fog egy 50 megapixeles elsődleges kamerát. Optikai képstabilizátorral, és 2,0 mikronos pixelmérettel, amit a mai nem zászlóshajó tájon sem találni egykönnyen. Nagyon valószínű, hogy a telefon a szokásos Motorola csengőhangokat fogja használni.

Persze, nagyon jó eséllyel a már említett 12 giga memóriát és 256 giga tárhelyet leminősítik a telefon belépő szintű konfigurációjához, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a telefon ára.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑