Motorola telefonok Bullitt Motorola Defy 5G

2023 január 20

0

A Motorola Defy 5G műholdas üzenetküldéssel

Bár lehet, hogy a Bullitt nem olyan nagy név az okostelefon-iparban, mint az Apple vagy a Samsung. De, a Bullitt Group, egy olyan innovatív brit mobiltelefon-gyártó, amely stratégiai partnerségben áll a Motorolával és a Cat-el a robusztus, strapatelefonok fejlesztésében.

A brit cég tavaly bejelentette, hogy piacra dobja az első olyan okostelefont, amely kétirányú műholdas üzenetküldési képességgel is rendelkezik. A Bullitt az elmúlt két évben, egy nagy lapkakészlet-gyártóval és egy műholdas hálózati infrastruktúra-partnerrel dolgozik együtt. A fejlesztés célja, hogy olyan üzenetküldő szolgáltatást dolgozzon ki az eszközei számára, amelyek zökkenőmentesen válthatnak Wi-Fi, mobil és műhold között.

A Bullitt Group által üzemeltetett műholdas üzenetküldő szolgáltatás bárki számára elérhető lenne. A telefonszolgáltató független szolgáltatás feltétele, hogy feliratkozzon egy műholdas szolgáltatási csomagra, és használja az ahhoz tartozó, saját üzenetküldő alkalmazást.

Bullitt Motorola Defy 5G

Bullitt Motorola Defy 5G

A Bullitt Group az év elején megerősítette, hogy a szolgáltatás 2023 első negyedévében kerül majd kereskedelmi forgalomba. A vállalat felfedte, hogy a Defy sorozat következő telefonja lesz az első olyan okostelefon, amely támogatja a műholdas üzenetküldő szolgáltatást.

A Bullitt Satellite Connect névre keresztelt szolgáltatás a Bullitt Group, a MediaTek és a Skylo, a Bullitt műholdas üzenetküldő szolgáltatását üzemeltető hálózatot építő és üzemeltető cég együttműködésének eredménye.

A műholdas smsküldés

A műholdas szolgáltatás lényege, hogy miután ha a felhasználó sikertelenül próbál akár Wi-Fi-n, akár mobilhálózaton keresztül a hálózatra csatlakozni, a Bullitt telefonjai, a műholdas hálózathoz csatlakoznak.

Fontos megemlíteni, hogy bárki fogadhat üzenetet egyszerű SMS-ben, a meglévő telefonjára. A nem műholdas telefonok, akár válaszolhatnak is ezekere az üzenetekre. A válaszhoz azonban szükéges, a Bullitt Satellite Messenger alkalmazása, amely Android és iOS eszközökre is elérhető.

Bullitt szerint „az ĂĽzenetek költsĂ©gĂ©t levonják a műholdas ĂĽzenetkĂĽldĹ‘ elĹ‘fizetĹ‘i csomagbĂłl, a cĂ­mzettnek semmi költsĂ©ge nem lesz”. Ami a szolgáltatás árát illeti, az elĹ‘fizetĂ©si csomagok havi 4,99 dollártĂłl indulnak, Ă©s az SOS Assistance az elsĹ‘ Ă©vben ingyenes lesz.

A még be nem jelentett Motorola Defy 5G strapabíró telefonról további részleteket nem árultak el. De nyugodtan feltételezhetjük, hogy 2023 első negyedévében, a Bullitt műholdas üzenetküldő szolgáltatása mellett fog megjelenni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑