Mobil hírek Nothing Phone 2

2023 március 11

0

A Nothing Phone 2 a Snapdragon 8+ Gen 1 processzort kapja

A Qualcomm egyik vezetője véletlenül felfedte, a Nothing Phone 2-őt ellátó lapkakészlet nevét. A technológia világában nem ritkák a kiszivárogtatások, és a pletykák. Ám, amikor egy nagy cég vezetője véletlenül felfedi egy készülő termék ismeretlen specifikációit, az komoly fejtörést okozhat a cégnek.

Nothing Phone 2

Nothing Phone 2

A baleset, az MWC 2023-on történt, amikor a Qualcomm mobil, számítástechnikai és XR üzletágának vezérigazgatója, Alex Katouzian frissítést tett közzé a LinkedInen. A vezető gratulált a Nothing csapatának, a Snapdragon 8 sorozatú chip használatához, a Nothing Phone 2 készülékben.

A sasszemű olvasók hamar észrevették, hogy a bejegyzésben pontosan megemlítették a használt lapkakészletet, ami a Snapdragon 8+ Gen 1 lesz. Az említés elég volt ahhoz, hogy izgalmat keltsen a Nothing Phone közösség rajongóiban. Bár a chip említését gyorsan eltávolították, már késő volt, mert a 91mobiles-nak, sikerült egy képernyőképet készítenie. Ez, az alább látható.

Alex Katouzian frissítést tett közzé a LinkedInen

Alex Katouzian frissítést tett közzé a LinkedInen

A Nothing Phone (2) az első olyan okostelefon lesz a cégtől, amely első sikertörténete, a Nothing Phone (1) nyomdokaiba lép. A cég azt is elárulta, hogy a mai napig több mint 650 000 darabot adott el a Nothing Phone (1)-ből ami lenyűgöző. Tekintve, hogy első generációs termékről van szó.

Nothing Phone 2

A véletlen leleplezésen kívül, nem nagyon tudunk mást arról, hogy a Nothing Phone (2) mit hozhat az asztalra. Carl Pei vezérigazgató korábban nem erősítette meg, hogy a következő telefon „prémiumabb” lesz, mint az első okostelefonjuk, így jobb minőségre, újratervezett Glyph felületre, és jobb hardverre számíthatunk.

A lapkakészlet, már most is komoly frissítést kap hiszen, nagy ugrásnak számít, a Snapdragon 778G+-ról a Snapdragon 8+ Gen 1-re való frissítés. Ezek a frissítések kétségtelenül megdobják a telefon árát, de a készülék árára, még várnunk kell.

Végül a Qualcomm vezetőjének véletlenszerű elszólása csak növelte a Nothing hírverését, a következő okostelefonrjukról. Megmutatta, hogy a nagyobb cégek is hibázhatnak, és fontos információkat szólnak el. Ez, ad annyit, hogy lehet mit várni az új startup rajongóitól. A következő telefon a tervek szerint, az idei év harmadik negyedévében jelenik meg. Így még bőven van idő, mire minden a helyére kerül.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑