OnePlus telefonok OnePlus 11 Pro

2022 szeptember 24

0

A OnePlus 11 Pro specifikációi

A m√ļlt h√©ten elŇĎsz√∂r pillanthattuk meg a OnePlus 11 Pro-t, amikor a OnLeaks megosztotta az okostelefon renderk√©peit. Ugyanez a forr√°s, most visszat√©rt a OnePlus 11 Pro teljes specifik√°ci√≥ival, √≠gy k√©pet kaphatunkunk arr√≥l, hogy mit v√°rhatunk a k√≠nai m√°rka k√∂vetkezŇĎ z√°szl√≥shaj√≥j√°t√≥l.

A OnePlus 11 Pro-t, a Snapdragon Gen 2 chipset hajtja majd, amely v√°rhat√≥an novemberben, a Qualcomm Snapdragon Summitj√©n lesz hivatalos. Az okostelefon, m√°r a doboz√°b√≥l kiv√©ve, val√≥sz√≠nŇĪleg az Android 13 alap√ļ OxygenOS 13 oper√°ci√≥s rendszert fogja futtatni.

Várhatóan 16 GB RAM-mal, és 256 GB tárhellyel érkezik, az alapmodell azonban 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik majd.

A OnePlus 11 Pro, egy 6,7 h√ľvelykes QHD+ 120 Hz-es AMOLED k√©pernyŇĎt kapott, amelynek a bal felsŇĎ sark√°ban, egy 16 MP-es szelfikamera kapott helyet. Ami a 10 Pro 32 megapixeles szelfikamer√°j√°nak felbont√°s√°t tekintve, lejjebb l√©pett egy szintet.

A h√°tlapon, norm√°l fot√≥k √©s vide√≥k k√©sz√≠t√©s√©hez egy 50 MP-es elsŇĎdleges kamera tal√°lhat√≥. Ez mellett egy 48 MP-es ultrasz√©les, √©s egy 32 MP-es telefot√≥ egys√©g is elhelyez√©sre ker√ľlt, amely ut√≥bbi 2x optikai zoommal rendelkezik. A kamerarendszer fejleszt√©s√©ben, a Hasselblad is kivette a r√©sz√©t.

A OnePlus 11 Pro akkumul√°torcsomagja

A telefont, egy 5000 mAh-s akkumul√°tor fogjatartja √©letben. Az akkumul√°tort 100 W-os vezet√©kes t√∂lt√©ssel t√∂lthetj√ľk fel. EgyerlŇĎre m√©g nem vil√°gos, hogy csak az √Āzsi√°ban √©s Eur√≥p√°ban kiadott v√°ltozatok rendelkeznek-e 100 W-os t√∂lt√©ssel, vagy az √©szak-amerik√°ban megjelenŇĎ v√°ltozatok is ekkora teljes√≠tm√©nyen t√∂lthetŇĎk-e.

A telefon t√∂bbi jellemzŇĎje a figyelmeztetŇĎ cs√ļszka, a kijelzŇĎbe √©p√≠tett ujjlenyomat-olvas√≥, √©s a Dolby Atmos t√°mogat√°s. Az okostelefon alj√°ra, USB-C csatlakoz√≥ ker√ľlt. A vezet√©k n√©lk√ľli csatlakoz√°si lehetŇĎs√©gek k√∂z√∂tt pedig, a Bluetooth 5.2 √©s a Wi-Fi 6E. A telefon t√°mogatja az 5G mobilh√°l√≥zatokat is.

A OnePlust√≥l egyelŇĎre m√©g nincs hivatalos nyilatkozat, a 11 Pro adatair√≥l √©s megjelen√©s√©rŇĎl. De ez a telefon v√°rhat√≥an egy kicsit kor√°bban √©rkezik majd a piacokra, mint az id√©n janu√°rban hivatalosan bemutatott OnePlus 10 Pro.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ