OnePlus telefonok OnePlus 11 Pro

2022 szeptember 24

0

A OnePlus 11 Pro specifikációi

Reklám

A múlt héten először pillanthattuk meg a OnePlus 11 Pro-t, amikor a OnLeaks megosztotta az okostelefon renderképeit. Ugyanez a forrás, most visszatért a OnePlus 11 Pro teljes specifikációival, így képet kaphatunkunk arról, hogy mit várhatunk a kínai márka következő zászlóshajójától.

A OnePlus 11 Pro-t, a Snapdragon Gen 2 chipset hajtja majd, amely várhatóan novemberben, a Qualcomm Snapdragon Summitjén lesz hivatalos. Az okostelefon, már a dobozából kivéve, valószínűleg az Android 13 alapú OxygenOS 13 operációs rendszert fogja futtatni.

Várhatóan 16 GB RAM-mal, és 256 GB tárhellyel érkezik, az alapmodell azonban 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik majd.

A OnePlus 11 Pro, egy 6,7 hüvelykes QHD+ 120 Hz-es AMOLED képernyőt kapott, amelynek a bal felső sarkában, egy 16 MP-es szelfikamera kapott helyet. Ami a 10 Pro 32 megapixeles szelfikamerájának felbontását tekintve, lejjebb lépett egy szintet.

A hátlapon, normál fotók és videók készítéséhez egy 50 MP-es elsődleges kamera található. Ez mellett egy 48 MP-es ultraszéles, és egy 32 MP-es telefotó egység is elhelyezésre került, amely utóbbi 2x optikai zoommal rendelkezik. A kamerarendszer fejlesztésében, a Hasselblad is kivette a részét.

A OnePlus 11 Pro akkumulátorcsomagja

A telefont, egy 5000 mAh-s akkumulátor fogjatartja életben. Az akkumulátort 100 W-os vezetékes töltéssel tölthetjük fel. Egyerlőre még nem világos, hogy csak az Ázsiában és Európában kiadott változatok rendelkeznek-e 100 W-os töltéssel, vagy az észak-amerikában megjelenő változatok is ekkora teljesítményen tölthetők-e.

A telefon többi jellemzője a figyelmeztető csúszka, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, és a Dolby Atmos támogatás. Az okostelefon aljára, USB-C csatlakozó került. A vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek között pedig, a Bluetooth 5.2 és a Wi-Fi 6E. A telefon támogatja az 5G mobilhálózatokat is.

A OnePlustól egyelőre még nincs hivatalos nyilatkozat, a 11 Pro adatairól és megjelenéséről. De ez a telefon várhatóan egy kicsit korábban érkezik majd a piacokra, mint az idén januárban hivatalosan bemutatott OnePlus 10 Pro.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑