Poco telefonok Poco F5 Pro

2023 január 6

0

A Poco F5 Pro is hamarosan megjelenik

A pletykák szerint, a múlt héten Kínában megjelent Redmi K60-at, Poco F5 néven fogják a nemzetközi piacra küldeni. Kacper Skrzypek, aki elég megbízható tippadó azonban azt állította, hogy az újramárkázott K60-at, Poco F5 Pro-nak fogják hívni a nemzetközi piacon. Egy új jelentés pedig felfedte, a közelgő F-sorozat zászlóshajójának becenevét és modellszámát.

Egy új jelentésben a Xiaomiui közzétett egy képet, a készülék IMEI adatbázisának listájáról. A becenév felfedése mellett, a lista megerősíti az eszköz modellszámát is: 23013PC75G.

A kizárólag Kínában mnegjelent Redmi K60 modellszáma, 23013RK75C. Az IMEI adatbázis-listáján láthatóhoz hasonló modellszáma arra utal, hogy a telefon a Redmi K60 újracímkézett változata lesz.

A Poco F5 Pro várható specifikációi

A most megjelenő Poco F5 Pro várhatóan, egy 6,67 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik majd, amely QHD+ felbontást, és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. A telefon hátlapja alá, a Snapdragon 8 Plus Gen 1-es lapkakészlet kerül. A készülék várhatóan akár 12 GB LPDDR5 RAM-ot is kaphat. Az akkumulátor 5500 mAh-ás, amely 67 W-os gyorstöltéssel, és 30 W-os vezeték nélküli töltéssel rendelkezik. Valószínűleg 256 GB UFS 3.1 tárhellyel is vállasztható lesz.

A telefon hátlapján egy 64 megapixeles, OIS-támogatással rendelkező elsődleges kamerát, egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát, és egy 2 megapixeles makrókamerát kapunk. A szelfizésre, egy 16 megapixeles előlapi kamerát kapunk. A készülék olyan funkciókkal is rendelkezik mint például, a képernyőn belüli ujjlenyomat-szkenner, és az infra port. A telefon az Android 13-ra épülő, MIUI 13-as oprendszerét kapja.

Jelenleg nincs hír, a Poco F5 Pro megjelenési dátumáról. A készülék típusszámában szereplő „2301” számok arra utalnak, hogy akár már ebben a hónapban megjelenhet.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑