Realme telefonok A Realme GT 5 Pro kamera specifikációi

2023 november 3

0

A Realme GT 5 Pro kamera specifikációi

A Realme GT 5 Pro, várhatóan hamarosan megjelenik Kínában is. Most megerősítették, hogy a telefon a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletét kapja. A telefont, nemrég az AnTuTu benchmark platformon figyelték meg, lenyűgözőnek számító 2,2 milliós pontszámmal.

Nemrég, a DigitalChatStation egyik tippadójától szivárogtak ki, a zászlóshajó kameraspecifikációi. Most azonban, ugyanez a tippadó, a korábban kiszivárgott részletek változásairól számolt be.

A Realme GT 5 Pro kamera részletei

A DigitalChatStation szerint a GT 5 Pro, most egy 50 MP-es Sony Lytia LYT808 elsődleges kamerával, egy 50 MP-es IMX890 teleobjektív érzékelővel, és egy OmniVision OV08D10 ultraszéles érzékelővel érkezik. Ez utóbbiról úgy gondolják, hogy egy 8 MP-es érzékelő lesz.

A tipadó korábban azt állította, hogy a zászlóshajó 50 MP-es IMX966 elsődleges érzékelővel, 48 MP-es IMX581 ultraszéles érzékelővel és 50 MP-es IMX890 teleobjektívvel érkezik majd.

Ez éles kontrasztot ad a 48 MP-es Sony érzékelő, és a normál 8 MP-es OmniVision objektív között. Mivel rövid időn belül két nagyon eltrő információ került nyilvánosságra, a kamerákat illetően, ezeket az információkat érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

A telefon várható specifikációi

  • KijelzĹ‘: A Realme GT 5 Pro várhatĂłan egy 6,78 hĂĽvelykes, 1,5K BOE AMOLED Ă­velt kijelzĹ‘t kap majd. Ez a kijelzĹ‘, 144 Hz-es kĂ©pfrissĂ­tĂ©si gyakorisággal, Ă©s valĂłszĂ­nűleg enyhĂ©n Ă­velt Ă©lekkel rendelkezik majd.
  • RAM Ă©s tárhely: A lapkakĂ©szlet akár 24 GB LPDDR5 RAM-mal Ă©s 1 TB UFS 4.0 tárhellyel is párosĂ­thatĂł. lehetĂ©sges, hogy a RAm-ot szoftveresen bĹ‘vĂ­thetjĂĽk majd.
  • OperáciĂłs rendszer: A kĂ©szĂĽlĂ©k, termĂ©szetsen már az Android 14-alapĂş, Realme UI 5.0 operáciĂłs rendszerĂ©t kapja.
  • LapkakĂ©szlet: A hĂ­rek szerint, a teljesen Ăşj Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakĂ©szlet, egy Adreno GPU-val párosĂ­tva ketyeg majd a telefonban.
  • Kamerák: A GT 5 Pro, várhatĂłan egy 50 MP-es Sony Lytia LYT808 elsĹ‘dleges Ă©rzĂ©kelĹ‘vel, egy 50 MP-es IMX890 teleobjektĂ­vvel, Ă©s egy OmniVision OV08D10 ultraszĂ©les látĂłszögű objektĂ­vvel kerĂĽl piacra.
  • Akkumulátor: A Realme Ăşj telefonja, 5400 mAh-s akkumulátort kap. Ez az akku 100 W-os gyorstöltĂ©ssel Ă©s 50 W-os vezetĂ©k nĂ©lkĂĽli töltĂ©ssel lesz tölthetĹ‘.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑