Realme telefonok A Realme megelナ想i a Samsungot

2022 januテ。r 7

0

A Realme megelナ想te a Samsungot, az okostelefonok piacテ。n

Realme Q3T

Realme Q3T

A mobileszkテカz-gyテ。rtテウ Realme, megelナ想te a dテゥl-koreai テウriテ。s Samsungot, テゥs megszerezte a mテ。sodik helyet a mテ。rkテ。s okostelefonok piacテ。n, 18 szテ。zalテゥkos mennyisテゥgi rテゥszesedテゥssel. Ez, idテゥn oktテウberben derテシlt ki, a Counterpoint Research kutatテ。sbテウl.

A rivテ。lis Samsung, 16 szテ。zalテゥkos rテゥszesedテゥssel zテ。rta az oktテウbert. A Xiaomi (beleテゥrtve a POCOツmテ。rkテ。t is) 20 szテ。zalテゥkon テ。llt, a Vivo 13 szテ。zalテゥkon.

Az emelkedテゥs kテカzelebb hozza a Realme-t ahhoz a tテカrekvテゥsテゥhez, hogy 2022-ig elテゥrje az 1. helyet. Ehhez, テゥvente tテカbb mint 40 milliテウ okostelefont kテュvテ。n eladni . A Business Standardnak adott interjテコban, Madhav Sheth tテ。rsalapテュtテウja, aki partnerテゥvel Sky Li-vel egyテシtt テゥpテュtette fel a mテ。rkテ。t Indiテ。ban, azt mondta: 窶2022-re az elsナ szテ。mテコ okostelefon mテ。rkテ。jテ。vテ。 akarunk vテ。lni. A kテカvetkezナ kテゥt テゥvben a fogyasztテウi elektronikai cikkek, kテシlテカnテカsen a televテュziテウk, laptopok, hordozhatテウ eszkテカzテカk テゥs tテ。blagテゥpek, テカt legnテゥpszerナアbb mテ。rkテ。ja kテカzテカtt is szerepel ni fogunk majd.窶

Az oktテウberi szテ。mok:

Az oktテウberi szテ。mok paradigmavテ。ltテ。st jelentenek a Realme szテ。mテ。ra. A kテュnai okostelefon-gyテ。rtテウnak sikerテシlt komoly rテゥszesedテゥst szereznie, a kulcsfontossテ。gテコ versenytテ。rsaitテウl. 2021 harmadik negyedテゥvテゥben 15 szテ。zalテゥkos rテゥszesedテゥssel rendelkezett, a Vivo 13 szテ。zalテゥkon テ。llt, mテュg a Samsung minimテ。lisan 17 szテ。zalテゥkkal, a Xiaomi pedig 23 szテ。zalテゥkkal megelナ想te.

Tテカrekvテゥseikben, az online テゥrtテゥkesテュtテゥsi platformon tanテコsテュtott agressziテウja segテュtette. A Flipkart-on az elsナ szテ。mテコ mテ。rka lett a fesztivテ。l hテウnapjテ。ban, az okostelefon-eladテ。sok 52 szテ。zalテゥkテ。val. Ez volt a kテゥt legnテゥpszerナアbb online okostelefon mテ。rka is, 27 szテ。zalテゥkos piaci rテゥszesedテゥssel.

Realme Flash

Realme Flash

Sheth arra szテ。mテュt, hogy 23-24 milliテウ telefont ad el 2021-ben, szemben a 2020-as 18 milliテウval. A vテ。llalat az テカsszes telefonjテ。t az orszテ。gban szereli テカssze, テゥs テ。llテュtテ。sa szerint 70 szテ。zalテゥk feletti a honosテュtテ。suk.

A Realme

2018 mテ。jusテ。ban utat tテカrt magテ。nak, テゥs az egyik elsナ jテ。tテゥkos volt, aki piacra dobott 5G-kompatibilis okostelefonokat. 11 080 Rs テ。tlagos eladテ。si テ。rテ。val (ASP) kivテ。lテウ minナ壮テゥget kテュnテ。l vonzテウ テ。ron. A cテゥg azonban most elナ壮zテカr tervezi, a spektrum legfelsナ kategテウriテ。jテ。ba tartozテウ telefonokat dob piacra, 50.000 Rs feletti テ。ron.

A Realme, a globテ。lis piacokon is elナ喪elテゥpテゥseket tesz. A gyテ。rtテウ termテゥkei, vilテ。gszerte tテカbb mint 60 orszテ。gban テゥrhetナ遡 el. A Counterpoint Research adatai szerint, ha 2021 harmadik negyedテゥvテゥben a globテ。lis okostelefon-szテ。llテュtテ。sok nem vテ。ltoznak, mテ。r 5 szテ。zalテゥkos piaci rテゥszesedテゥssel fog rendelkezni a nemzetkテカzi piacon.

Sheth, akit a globテ。lis テシzlet vezetテゥsテゥvel bテュztak meg, nテゥhテ。ny kulcsfontossテ。gテコ piacra koncentrテ。l mint Dテゥlkelet-テ】sia, Eurテウpa テゥs Latin-Amerika. A Realme mテ。r betテカrt az Eurテウpai Uniテウ piacテ。ra is, テゥs 2021 harmadik negyedテゥvテゥben 3 szテ。zalテゥkos rテゥszesedテゥst テゥrt el.

Sheth rテ。mutat, hogy tavalyig India adta teljes テゥrtテゥkesテュtテゥsテゥnek 50 szテ。zalテゥkテ。t de arra szテ。mテュt, hogy ez az arテ。ny 30 szテ。zalテゥkra fog csテカkkenni, ahogy mテ。s globテ。lis piacokra is kiterjeszkednek.

Indiai hatテウkテカrテゥnek erナ壮テュtテゥse テゥrdekテゥben a Realme, a jelenlegi 30 000-rナ鼠 jテカvナ テゥvre 55 000-re nテカveli az テシzletek szテ。mテ。t. A vテ。llalat szerint bテ。r az online テゥrtテゥkesテュtテゥs dテカntナ fontossテ。gテコ, az eladテ。sok 70 szテ。zalテゥka mテゥg mindig fizikailag tテカrtテゥnik.

Forrテ。s:
business-standard.com




Ugrás a tetejére 竊