Realme telefonok A Realme Narzo 70 Pro 5G, még márciusban megjelenik

2024 február 29

0

A Realme Narzo 70 Pro 5G, még márciusban megjelenik

A Realme, nemrég levette a csomagolást a Realme 12 Pro, és a 12 Pro+ készülékeiről. A vállalat Március 6-án tervezi piacra dobni, a vanília Realme 12+ 5G-t. A készülék értékesítése malajziában egy kicsit korábban, már Február 29-én elindul. Ami Indiát illeti, a 12+ 5G nem az egyetlen okostelefon lesz, amely márciusban jelenik meg. A vállalat bejelentette, hogy márciusban Indiában is piacra dobja a Realme Narzo 70 Pro 5G-t.

Azok számára, akik nem tudják, a Realme Narzo sorozat általában olcsó okostelefonokból áll. Megfizethető áron és szerény specifikációkkal rendelkeznek. Ezért a Narzo 70 Pro-nak is hűnek kell maradnia ehhez az elvhez. Legalább középkategóriás specifikációkat kell hoznia. Különös tekintettel a képernyőre, és az akkumulátor élettartamára. A Realme, eddig nem részletezte a Narzo 70 Pro 5G specifikációit.

Azonban megerősítette, hogy a telefon elsődleges kamerája az 50 MP Sony IMX890 érzékelő lesz. A legérdekesebb részlet az, hogy a vállalat megerősítette, hogy lesz OIS. Az OIS jelenléte meglehetősen figyelemre méltó, egy olcsó okostelefon számára.

Realme Narzo 70 Pro optikai képstabilizátorral

A Narzo 70 Pro 5G, az optikai képstabilizátorral egyike lesz azon kevés alacsony kategóriájú okostelefonoknak, amelyek ilyen funkciót tartalmaznak. Azt is sugallja, hogy a Realme portfóliójában szereplő több alsó kategóriás okostelefon is megkaphatja ezt a funkciót. A fő kamerán kívül nem áll rendelkezésre több részlet, erről a kamerafunkcióról. A bemutató kép azonban, egy nagy kör alakú szigetet mutat három, vagy négy kameramodullal. A főkamerán kívül, legalább egy makrókamerára, és egy mélységérzékelő modulra számíthatunk.

A 70 Pro 5G, ahogy a neve is egyértelművé teszi, 5G-s lapkakészletet kap. Feltételezhető, hogy ez lesz a MediaTek, egyik Dimensity 5G chipje. A készülék egy nagy kijelzőt is kap, valamint 5,000 mAh-ás akkumulátor várható amely, legalább 33 W-os gyorstöltési támogatással rendelkezik. Természetesen a Realme, az elkövetkező hetekben továbbra is szivárogtatja a részleteket.

Míg a Realme 12+ 5G-nek hivatalos megjelenési dátuma van, a Realme Narzo 70 Pro-ról csak annyit tudunk, hogy a következő hónapban bármikor megjelenhet. Tehát még mindig rengeteg idő van arra, hogy a Realme megossza az előzeteseket. Egy másik érdekes tény, hogy ha van Realme Narzo 70 Pro, akkor egy vanília Realme Narzo 70-re is számíthatunk.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑