Samsung csengŇĎhangok Samsung Galaxy S24 Ultra

2023 augusztus 21

0

A Samsung Galaxy S24 Ultra teleobjektív kamerája nagy dobás lesz

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

A Samsung h√≠rek, jelenleg ink√°bb csak a a k√∂zelm√ļltban bemutatott √∂sszecsukhat√≥ term√©keirŇĎl sz√≥lnak. A Galaxy Z Fold 5-rŇĎl, √©s a Galaxy Z Flip 5-rŇĎl.

De, m√©g ezeknek a lenyŇĪg√∂zŇĎ hardvereknek a megjelen√©se ut√°n is azt v√°rjuk, hogy milyen √ļjdons√°gra sz√°m√≠thatunk m√©g, milyen fejleszt√©sekkel √°ll m√©g elŇĎ a gy√°rt√≥.

A Samsung¬† Galaxy S24 term√©kcsal√°d megjelen√©se, a j√∂vŇĎ √©v elej√©re v√°rhat√≥. J√≥llehet, nem sokat hallottunk arr√≥l, hogy mit kaphatunk majd ettŇĎl a gener√°ci√≥t√≥l. De, egy J√ļlius v√©gi jelent√©s azt sugallta, hogy a d√©l-koreai elektronikai √≥ri√°s, ugyanazt a szelfi kamer√°t fogja megtartani a k√∂vetkezŇĎ telefonh√°rmasban, mint amit a Galaxy S23 term√©kcsal√°d telefonjaiban haszn√°lt.

Most, egy √ļjabb pletyk√°ra alapozva pr√≥b√°lunk meg, n√©h√°ny √ļj inform√°ci√≥t megosztani, a Galaxy S24 Ultra lehets√©ges h√°tlapi kamer√°inak, a j√∂vŇĎ √©v elej√©n t√∂rt√©nŇĎ friss√≠t√©s√©rŇĎl.

Az Ice Universe megb√≠zhat√≥ tippje szerint, a Samsung egy tov√°bbfejlesztett, 50 MP-es telefot√≥-√©rz√©kelŇĎt fog haszn√°lni. Ez a kamera az, amely felv√°ltja a jelenlegi 10 MP-es f/2.2-es egys√©get.

Samsung Galaxy S24 Ultra kamer√°ja

A h√≠reket kisziv√°rogtat√≥, nem r√©szletezi az 50 MP-es szenzort, de azt √°ll√≠tja, hogy a Samsung megŇĎrizn√© az elŇĎd 3-szoros optikai zoom-k√©pess√©g√©t. Tekintettel arra, hogy nagyj√°b√≥l hat-h√©t h√≥napra vagyunk minden Galaxy S24 kiad√°st√≥l, gyakorlatilag telejesen egy√©rtelmŇĪ, hogy a megjelen√©sig, m√©g sok minden v√°ltozni fog. Ez√©rt, ezt a h√≠rt erŇĎs fenntart√°sokkal kell, hogy fogadjuk.

B√°r, a Samsung Galaxy S24 sorozat√°r√≥l egyelŇĎre m√©g semmit sem erŇĎs√≠tenek meg, arr√≥l pletyk√°lnak, hogy az √ļj telefonok, a k√∂vetkezŇĎ gener√°ci√≥s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkak√©szlettel fognak piacra ker√ľlni. Val√≥sz√≠nŇĪ, hogy ez az √ļj lapkak√©szlet ugyanazt a „For Galaxy” m√°rkajelz√©st fogja viselni, mint a Galaxy S23 sorozatn√°l.

Szoftveres t√©ren a Samsung, az Android 14-re √©p√ľlŇĎ, jelenleg is fejleszt√©s alatt √°ll√≥ One UI 6 szoftvere fut majd, mindh√°rom Galaxy S24 okostelefonon. B√°r a d√°tum annyira t√°voli, hogy addig a Samsung ak√°r a One UI 6.1-el is elk√©sz√ľlhet.

Egy √©v eleji v√°zlatos pletyka azt sugallta, hogy a Samsung 2024-ben kiveheti a k√∂z√©pkateg√≥ri√°snak sz√°m√≠t√≥ Plus modellt, a z√°szl√≥shaj√≥-k√≠n√°lat√°b√≥l. √ćgy, mind√∂ssze kettŇĎre korl√°tozza a megjelenŇĎ „cs√ļcstelefonok” sz√°m√°t. Ek√∂zben a Samsung azt is tervezi, hogy a k√∂zelj√∂vŇĎben kiadja a k√∂z√©pkateg√≥ri√°s Galaxy S23 FE-t.

Miut√°n a m√ļlt h√≥napban megjelent a Wireless Power Consortium adatb√°zis√°ban, n√©mi betekint√©st nyerhett√ľnk a Fan Edition telefon, elŇĎlapi kamer√°j√°nak hiteles√≠tŇĎ adataiba. Mivel, a c√©g √°ll√≠t√≥lag egy 10 MP-es √©rz√©kelŇĎt is mell√©kelt az eszk√∂zh√∂z, amelyet kor√°bban olyan telefonokon l√°thattunk, mint a Galaxy S22 √©s Galaxy S22+. 2022 eleje.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ