OnePlus telefonok Oneplus logĂł

2022 szeptember 16

0

A vártnál korábban érkezhet a következő OnePlus zászlóshajó

A gyártó kiadott egy telefont az új Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlettel, amely a OnePlus 10T / OnePlus Ace Pro. Egyes pletykák szerint, egy ideig ez volt a gyártó utolsó zászlóshajója.

A Digital Chat Station jelentése alapján úgy tűnik, hogy a gyár egy Snapdragon 8 Gen 2-vel működő telefon előkészítésére helyezte a hangsúlyt.

Az új modell, állítólag még az év vége előtt bemutatásra kerül. A Qualcomm, November közepére ütemezte az éves Snapdragon Summit-ot, ahol megtörténik a Gen 2 sorozat hivatalos bemutatása. A Xiaomi,  várhatóan az elsők között fogja piacra dobni a Qualcomm új csúcslapkájával ellátott telefont, valószínűleg még ugyanabban a hónapban.

A OnePlus 10T, a hatékony Snapdragon 8+ Gen 1-es lapkakészletét kapta.

A bemutatással, ez a gyártó az elsők között lesz, bár az év vége akár még decembert is jelenthet. Akárhogy is, ez tévesnek bizonyulhat a korábbi pletykák szerint, amelyek azt állították, hogy a vállalat idén nem ad ki újabb zászlóshajót. Ez, a pontos bejelentéstől és az értékesítés időpontjától függ.

A OnePlus 10 Pro januárban jelent meg Kínában, így a 11 Pro értékesítése, még néhány hetet késhet is, hogy 2022-ben maradjon. Keveset tudni a közelgő OnePlus zászlóshajóról, és arról, hogy a vállalat milyen irányt vesz az új kiadással.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑