Vivo telefonok Vivo X90 Pro+

2022 november 24

0

A Vivo X90 Pro+ fényképei nagyon jók

Elvileg a minap jelent meg a Vivo X90 néven ismert, következő generációs Vivo zászlóshajó sorozat. A vállalat, elkezdte a hírverést az X90 Pro+ telefonnal kapcsolatban, felfedve annak néhány kulcsfontosságú részletét.

A gyártó, most hivatalosan is megosztott néhány képmintát a Vivo X90 Pro+-ról, így a vásárlók képet kaphatnak arról, mire számíthatnak a telefon kameráitól.

Vivo X90 Pro+ éjszakai módban készült kép

Vivo X90 Pro+ éjszakai módban készült kép

A Vivo X90 Pro+ minta képei nagy teljesítményt, és kiváló minőséget mutatnak. A képek lenyűgöző dinamikatartománnyal rendelkeznek, az éjszakai módban készült kép pedig, különösen lenyűgözőnek és részletgazdagnak tűnik.

A márka megosztott egy olyan mintát is, amely úgy néz ki, mintha a tilt-shift fényképezési technikával készült volna. Ez a funkció, a pletykák szerint, a Vivo X90 Pro+-ban lesz elérhető.

Vivo X90 Pro+ Tilt-shift

Tilt-shift

Azok számára, akik nem ismerik a Tilt-shift fényképezést, ez egy olyan kreatív és egyedi fényképezési típus, amelyben a fényképezőgépet úgy manipulálják, hogy egy életnagyságú helyszín vagy téma úgy nézzen ki, mint egy miniatűr méretű modell.

Ebben a mintában a hajó, meglehetősen kicsinek tűnik a jelenet többi részéhez képest.

Oppo X90 Pro+ specifikációi

Korábbi hírek szerint a Vivo X90 Pro+ egy 1 hüvelykes Sony IMX989 50 megapixeles elsődleges kamerával rendelkezik majd. Egy 48 megapixeles Sony IMX598 ultraszéles objektív, egy 50 megapixeles Sony IMX578 portréobjektív, és egy 64 megapixeles OmniVision OV64B periszkópos zoom kamera is helyet kap a készülékben.

Az újonnan kiadott Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja majd a készüléket, akár 12 GB LPDDR5x RAM és akár 512 GB UFS 4.0 tárhely mellett. Valószínűleg 4700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, 80 W-os vezetékes töltéssel és 50 W-os vezeték nélküli töltéssel.

Az előlapra várhatóan 6,78 hüvelykes E6 AMOLED kijelző kerül. A képernyő várhatóan 2K felbontású, 144 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1440 Hz-es PWM-sötétítéssel rendelkezik. A készülék előlapi kamerája 32 megapixeles lehet.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑