Vivo telefonok A vivoX Fold3 Pro új dizájnnal érkezik

2024 február 17

0

A vivoX Fold3 Pro új dizájnnal érkezik

A vivo várhatóan nem egy, hanem két könyv stílusú összecsukható készüléket hoz, 2024 első negyedévének végére. A Digital Chat Station szerint, lesz egy X Fold3 és egy X Fold3 Pro is. Mindkét eszköz rendelkezik, a kínai hatóságok tanúsítványával.

A kiszivárogtató azt állította, hogy az új duó számos fejlesztést hoz az X Fold2-hez képest. Beleértve a továbbfejlesztett képernyőfelbontást, a nagyobb akkumulátort, az 50 MP-es érzékelőket minden kamerához, és a könnyű tokozást.

Az okostelefon erősebb változatát kiadni olyan taktika, amelyet széles körben használnak a hagyományos telefongyártók. De ez nagyon ritka, az összecsukható termékek világában. A hírben kiderült, hogy az X Fold3 Pro periszkópos lencsével rendelkezik a telefotó kamerához, 50 W-os vezeték nélküli töltéssel, és kijelző alatti ujjlenyomat-szkennerrel.

Az utóbbi két funkció nem újdonság hiszen azok, már az X Fold és az X Fold2 részei is voltak. Úgy tűnik, hogy néhány funkció eltávolításával a vivo, alacsonyabb áron kínálhatja, az X Fold3-at. Az X Fold3 Pro pedig, az X Fold2 valódi utódjaként kerül piacra.

Egyrészt a különböző lehetőségek jót tesznek a fogyasztóknak, másrészt nem számít túl sokat, ha a vivo úgy dönt, hogy összecsukható készülékeit csak Kínában értékesíti.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑