Xiaomi telefonok Xiaomi 12s Ultra

2023 január 10

0

A Xiaomi 13 Ultra nem kap új eslődleges kamerát

Xiaomi 12s Ultra

Xiaomi 12s Ultra

A Xiaomi 13 Ultra a Xiaomi fő és legambiciózusabb okostelefonjaként megjelenik meg, néhány hónapon belül, még ebben az évben.

Egy új hír szerint azonban, a 13 Ultra ugyanazt az 50 MP-es szenzort fogja megtartani, mint a Xiaomi 12S Ultra esetében.

A Xiaomi a múlt hónapban debütált Kínában a Xiaomi 13 sorozattal. A cég, ezen az eseményen dobta piacra a Xiaomi 13 és 13 Pro modelleket.

Most úgy tűnik, hogy a közeljövőben a 13 Ultra is piacra kerül. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a telefon nem kap hatalmas kamerahardver frissítéseket.

A híreket kiszivárogtató Ice Universe szerint, a Xiaomi 13 Ultra az 1 hüvelykes típusú Sony IMX989 érzékrlőt fogja használni a 13 ultra elsőleges kamerájához is. Ez az érzékelő sokaknak ismerős lehet mivel, a még tavaly júliusban megjelent Xiaomi 12S Ultrá-n is ezt használták.

Az érzékelő, az új Xiaomi 13 Pro-ban is otthonra talált. Ennek ellenére az IMX989-et a piacon, a jelenleg elérhető leglenyűgözőbb okostelefon CMOS-érzékelőként tartják számon. A telefont megvásárló felhasználóknak ez a kameraérzékelő, semmiképp sem okozhat csalódást. Idén várható, hogy a legtöbb kínai zászlóshajó telefon is, ugyanezt a kameraérzékelőt fogja használni.

Míg, a 13 Ultra érzékelője nem változott a Xiaomi 12S Ultra-hoz képest, a zászlóshajó telefon a jelek szerint továbbfejlesztett objektívvel rendelkezik. Az objektív minősége manapság az okostelefonok kameráinak szűk keresztmetszetét jelenti, és egy jobb objektívvel a Xiaomi 13 Ultra fő kamerája jócskán felülmúlja elődjét.

Köszönhetően a nagy mértékben továbbfejlesztett képalkotó szoftvernek. Amint arról korábban már sok helyen olvashattunk, a 13 Ultra jelentősen továbbfejlesztett zoom kamerával is rendelkezik.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑