Xiaomi telefonok A Xiaomi 14 február 25 jön a nemzetközi piacra

2024 február 7

0

A Xiaomi 14 február 25 jön a nemzetközi piacra

A Xiaomi most megerősítette, hogy a Xiaomi 14 sorozatú okostelefonokat, még ebben a hónapban megjeleníti, a Kínán kívüli piacokon is. Az új telefon sorozat nemzetközi premierje Február 25-én, Vasárnap lesz Barcelonában. A bemutató, közvetlenül az egy nappal később kezdődő MWC előtt fog megtörténni. A teaserek alapján számíthatunk a régóta várt 14 Ultra debütálására.

A teaser azt sugallja, hogy az Ultrát, a nála kompaktabb Xiaomi 14-es mellett fogjuk látni. Azonban a jelentések sajnos azt sugallják, hogy a 14 Pro, nem fog Kínán kívül megjelenni.

A Xiaomi hivatalos weboldalának nyitĂłoldala, „a Leica optika Ăşj generáciĂłjárĂłl beszĂ©l, amely Ăşj szinteket Ă©r el”, Ez a pletykák szerint valĂłszĂ­nűleg a 14 Ultra elsĹ‘dleges kamerájának szĂ©lesebb, változtathatĂł rekesznyĂ­lására utal. A 14 Ultra várhatĂłan, nĂ©gy 50 MP-es kamerát kap, amelyek a Sony LYT-900 fĹ‘ Ă©rzĂ©kelĹ‘vel lesznek ellátva. Ez egy Xiaomi 13 Ultra kameráinál gyorsabb, változĂł rekesznyĂ­lással rendelkezik. A Xiaomi 14 sorozathoz, várhatĂłan a Xiaomi Pad 7 Androidos táblagĂ©p is csatlakozik.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑