Xiaomi telefonok A Xiaomi Mix Flip már tanúsítvánnyal rendelkezik

2024 május 15

0

A Xiaomi Mix Flip már tanúsítvánnyal rendelkezik

A gyártó, Xiaomi Mix Flip néven egy összecsukható kagylótelefonon dolgozik amely telefon, most kapta meg a CCC tanúsítványát. A készülék modellszáma 2405CPX3DC. A készülék, akár 67 W-os töltést is támogat, derült ki a felsorolásból.

Eközben a telefon, a pletykák szerint 5,999 CNY-be kerül, ami körülbelül 830 dollár / 770 euró. Egy, a telefonról készült fotó is felbukkant az interneten, de a kiszivárogtatók megosztottak a kép hitelességét illetően. Valószínűbb, hogy ez a kép egy kitalált dizájn, ami egy korábbi vázlatot követ arról, hogyan nézhet ki a Mix Flip.

Arra számíthatunk, hogy a Mix Flip hátulján két kamera lesz, OmniVision érzékelőkkel. Egy 50 MP-es OV50E az elsődleges kamerának, természetesen OIS-szel /optikai képstabilizátorral/ és egy 60 MP-es OV60A 2x-es optikai zoom objektívvel. A szelfikamera, egy 32 MP-es érzékelővel rendelkezik, amelyről egyelőre még nincs bővebb információ.

A Xiaomi Mix Flip-ről  kiszivárgott többi specifikáció, nem igazán számít újnak, hiszen már hallottunk a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletről, az 1080p-nél nagyobb felbontású kijelzőről és az 4,900 mAh-s akkumulátorról. Bizonyára a bevezetés hamarosan megtörténik, és majd csak akkor fogjuk megtudni, hogy ez a kiszivárgott információ mennyire állja meg a helyét.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑